Inte alltid som planerat.


Nu har månader sprungit förbi igen. Jösses snart är mars slut.
Vintern den verkar vara här för att stanna. Dock var det himla skönt väder med sol i helgen. Men idag kom det lite snö ner igen 🤔
Sen är jag inte säker på att jag vill ha våren för det verkar som det kommer vara gott om björkpollen 😱

Jaha annars då. Jonas har återhämtat sig mycket bra efter fallet. Han kom igång fort. Det hjälper nog att vara envis som få ibland 😊

Denna helg blev inte som jag hade tänk. I fredags när jag hämtade Benjamin verkade han lite loj. William följde med en kompis hem så jag och Benjamin var själva.  Han började låta snorig och sen sa han att örat gjorde lite ont. Vi åkte och fikade en sväng hos familjen Hedlund. Efter det åkte Jonas och William och simmade. Jag och Benjamin åkte och handlade sen åkte vi hem. Vi spelade lite tv-spel och sen fixade vi maten till dom andra kom hem.
Benjamin fick alvedon när han vaknade en stund efter att vi nattat honom. Sen sov han iaf till 3.45 och då hade han ont i örat igen men lyckades somna om.

(null)
(null)
(null)

(null)


I lördags åkte Jonas till Tällberg och var borta tills igår.
Jag hade tänkt åka på bio med barnen i Uppsala men eftersom natten var som den var struntade vi i det. Benjamin hade inte ont när han vaknade så det var ju skönt. Vi tog en lång promenad i solen och barnen lekte i snön. När vi kom hem hade han ont igen i båda öronen. Testade att ge Ipren istället. Det hjälpte väl lite men han sa att han hade ont iaf.
Han sov hela natten och det var skönt.

(null)

(null)

(null)


Igår hostade han en del och hade ont i öronen. Vi skulle ha åkt på kalas i Fjärdhundra men det fick vi hoppa över. Även fotbollen skippade vi.
När Jonas kom hem var vi iaf ute i solen. 
På kvällen var det dags för Ipren igen och han sov hela natten.

(null)
Medicinbordet 😷🤧👂🏻

Idag var det planerat att vi skulle till Enköping till barnspecialisten. Vi satte oss i bilen och då ringde dom därifrån och sa att läkaren var sjuk så vi kunde få en ny tid på onsdag. Dock ringde dom tillbaka strax igen och sa att hon sett fel och att den läkaren inte skulle vara där. Och så visade det sig att det gällde hans förkylningsastma och inte hörseln 😫
Så vi har nu alltså ingen remiss för att kolla upp hörseln efter öroninflammationerna.
Ringde iaf vårdcentralen men dom hade ju såklart inga tider så måste ringa imorgon igen. Vill gärna kolla upp öronen eftersom han har haft ont sedan i fredags. Och så är jag lite nervös över att vi ska flyga på måndag.
Så dessa dagar har varit spännande, eller inte 😫
Men jag hoppas verkligen vi får en tid imorgon då han har ont och han hör väldigt illa igen. Sen lär jag väl tjata om remissen till öron, näsa, hals igen. 

Ha det gott 🦁


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: