Bröllop och 125 mil i bil

Nu är vi hemma igen efter en helg som till större delen tillbringades i bilen. Men vi har haft en mycket bra helg
 
I fredags åkte vi hemifrån strax efter kl 13. När vi kommit till Sala (ca 2 mil) började Benjamin fråga om vi var framme snart (vilket vi verkligen inte var 😜). Men strax efter somnade han och vaknade framåt Jönköping. Vi stannade vid Braehus och tog en fika. Vi mötte barnens farmor och farfar där. Dom hade redan fikat och åkte vidare till Hillerstorp där vi skulle bo på hotell. Vi packade in sakerna på rummet och sen gick vi med farmor och farfar till en pizzeria och åt kvällsmat. Sen var det dusch av barnen och jag skulle måla naglarna så det var klart. Sen var det god natt.
 
Fikapaus på vägen ner.
 
 Hillerstorp
 
 
 
I lördags vaknade jag inte utsövd. Sängarna var så satans mjuka så det kändes som att sova i en grop. Men men. Vid kl 6.30 gav jag upp så jag gick upp och duschade. Sen försökte jag få på mig lite smink (jag sminkar mig ALDRIG i vanliga fall) och göra något med håret. Kl 9 öppnade frukosten så då gick vi och åt. Sen begav vi oss i samlad trupp iväg. Vi kom fran till Hotell Viking i Helsingborg vid lunch. Vårat rum var klart så vi lämnade våra saker där och Micke och Lena lämnade med sina saker där. Sen gick vi och åt lite lunch och barnen passade på att leka lite i någon klätterställning. Sen gick vi tillbaka till hotellet och då var Micke och Lenas rum också klart.
Barnen tog det lite lugnt och jag och Jonas började göra oss klara. Sen klädde vi på barnen och vid kl 15 mötte vi dom andra i receptionen. Vi gick till kyrkan och kl 15.30 började cermonin. Det var black and white-tema. Brudparet var så himla fina (dom var inte vita och svarta 😊)
Barnen skötte sig rätt bra i kyrkan. Lite långtråkigt hade dom men det gick bra. Efteråt blåste vi såpbubblor (ist för att kasta ris) på brudparet och det var kramkalas och så. Sen åkte dom och vi gick till hotellet och bilen för att åka till festlokalen som låg en bit bort. När vi kom dit var det snittar och bubbel. När brudparet anlände så blev det gruppkort och sen gick vi in till borden. Barnen hade ett eget barnbord och verkade lyckliga över det.
Sen blev det mat, tal, underbar sång från brudens systrar, och lite mera tal.
Senare kom tårtan in och sen blev det dans.
Barnen hade ett eget lekrum där dom kollade på film och lekte så dom roade sig mycket bra. Framåt midnatt gav dom dock upp (inte så konstigt direkt). William somnade i farfars knä och Benjamin satt i mitt knä men somnade inte. Taxin kom och vi åkte till hotellet. Kom dit vid 00.30 ungefär. Efter kl 1 somnade vi allihopa iaf.
 
Redo för bröllop 😊
 
Det fina brudparet ❤️
 
Fetslokalen
 
 Tårtan 👍🏻
 
 💪🏻
 
Väntar på tårtan ❤️
 
Inatt vaknade jag av att William hade ramlat ur sängen och grät. Imorse var han lite blå på näsan och sa att det gjorde lite ont men det gick över senare. Vid 9.30 åt vi frukost och sen gick vi upp och packade. När det var klart gick vi ner och checkade ut och sa hej då till alla. Sen åkte vi hemåt. Vi stannade vid Braehus och åt lunch. Vi kom hem strax innan kl 19 och då hade vi tankat och handlat lite. Så det vart mycket bilåkande men barnen klarade det fint. Lite spel och lite film och så lite sömn så går det bra.
 
Nu är det iaf skönt att vara hemma och imorgon blir det jobb och förskola igen. Benjamin hostar lite än men inte alls så mycket så hoppas att det håller sig så.
 
Hoppas ni haft en bra helg.
 
Tack och god natt.