Veckan som gått

Tänk nu har denna vecka snart passerat med. Herregud vad tiden går fort. Usch lite väl fort tycler jag dock.

I tisdags var vi och hälsade på Jonas på jobbet och så åt vi lunch ihop vilket var trevligt =) William gjorde succe som vanligt =) han är så söt och snäll när han träffar nya människor. Sen handlade vi lite på Maxi på vägen hem.
När Jonas kom hem åkte vi till Sala och köpte ett hemmagym för det var för dyrt att träna i Heby. Men badkort kommer det bli så man kan ta sig ner och simma iaf =)

Igår var vi först en sväng till jobbet för att hämta lite papper. Det blev lite stressigt därifrån till BVC men vi hann iaf. Dom vägde och mätte han först sen fick vi gå in till läkaren som klämde och drog i William och allt såg bra ut. Sen var det dags för sprutor, en i varje lår. Han började ju gråta men det gick över rätt snabbt sen var han som vanligt igen <3 Märkte inget av dom på kvällen heller, inge feber eller nåt sånt så det var skönt.
Nu väger han 8330 gram och är 67,5 cm lång så han håller sin egen kurva över den "normala" kurvan =)

Idag har vi varit på öppna förskolan. Kul att den har börjat igen så man får träffa andra mammor och barn. Dock var det inte så många där. Det var William, jag, Sixten, Ljuba och Josefin. Hoppas det kommer fler annars kommer vi nog vara med dom äldre barnen.
Sen har vi inte gjort så mycket mer. William har slocknat på täcket och sussar sött.
Ikväll ska jag ner och skjuta tusenpoängaren (100 skott + provskott) så jag kommer nog ha ont överallt. Har redan ont i vänster axel efter att ha burit på William igår men det blir nog bra.

Vi har börjat kolla på Solsidan säsong 1 och jösses vad roligt det är.

Annars händer väl inte så mycket. I helgen ska Jonas jobba sen har vi bjudit över Tina, Danne och Melvin på lördag kväll så det ska bli trevligt att umgås med lite folk. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på men det blir nog bra.

Det finns säkert dom som tycker jag bara skriver om typ William och så men orkar man inte med det behöver man inte läsa så är det bara. Jag kommer fortsätta skriva om han för han är mitt liv och det är det jag skriver om här. Bara så folk vet.

Åh vad jag längtar till vår och sommar nu. Är så trött på denna vinter och kyla nu så jag spyr på skiten snart.

Nu hör jag att min lilla skrutt vaknar så nu ska här gosas =)

Trevlig kväll