Imorgon smäller det 😊

Jag har lyckats jobba hel veckan iaf så det var ju ett framsteg 👍
 
Igår slutade min grupp tidigt vilket var skönt just då men idag var det mindre skoj eftersom vi hade lång fredag men det gick.
Efter jobbet igår hämtade jag barnen sen åkte vi in till Sala och mötte upp Linda, Elvira och mamma. Först fikade vi sen kollade vi lite på stan. Det enda jag köpte var kalsonger till Benjamin. Han har så smått börjat vilja gå på toa. På förskolan säger han till och hämtar toasitsen och vill kissa 😊 så gör han även hemma. Så snart kanske han bara vill gå på toa. Dock måste han lära sig att bajsa på toa med vilket han inte vill alls just nu. Men det får ta den tid det tar 😊
Sen åkte vi hem och åt. Jag nattade barnen och sen kollade jag lite på tv men sen gick jag och la mig. Är ju så trött på kvällarna.
 
Mörk bild men det är kusinerna som fikar lite 😊
 
Idag var det som sagt lång dag men det har gått okej ändå. Vi har haft att göra större delen av dagen så det har gått lite fortare än när vi inte har något att göra. Jag hämtade barnen och vi åkte hem och jag gjorde mat. William tjuvsov i soffan under tiden. Vi åt och sen kom Jonas hem. Jag packade till barnen och strax innan kl 21 åkte dom till söderhamn. Jag åkte till Ica och hämtade ett paket. Jag har framkallat kort så det var dom jag hämtade. Äntlige tog jag tag i det efter sisådär 5 år med barn.
Jag saknar barnen (och Jonas med då 😜) och det känns konstigt att vara hemma själv men nu ska jag snart sova så det ska nog gå bra. Jag ser iaf fram emot imorgon massa. Åker buss in till Sala så äter jag och Lovisa frukost på Johanssons och sen möter vi upp Jessica innan tåget till Sthlm går.
 
William redo att åka till Söderhamn ❤️
 
Benjamin redo att åka till Söderhamn ❤️
 
Lyckades iaf välja kläder igår kväll efter mycket provande och så. Men nu får det vara klart och det blir nog bra 😊
 
Nej nu ska jag sova så jag orkar upp och packa imorgon för det har inte gjorts ikväll. Fastnade vid tv:n och kollar på filmen Ted.
 
God natt på er därute 😴