Bio =)

Idag vaknade jag kl 5.40 av att jag inte hade slagit av mitt larm som jag har på vardagarna. Smart där...eller inte men jaja. Sen var det inte det lättaste att somna om men jag måste ha lyckats för sen var klockan 9 å då var det frukost för jag höll på att svälta ihjäl.

Kl 13 var vi på stan och träffade Sabine. Vi kollade lite på marknaden men det var inte så mycket att se (som vanligt iof) så vi gick och tg en fika ist =) det var mycket trevlit. Jag och Sabine kom fram till att det var nog en 7 månader sen vi träffades sist så det var lite i längsta laget men vi ska bättra oss som vi brukar säga =P

Nu sitter jag nere i köket för att inte störa min älskling som ligger uppe med huvudvärk. Stackarn. Vid 17.30 kommer Johanna och Calle hit och så åker vi till Uppsala. Först ska vi käka något gott och sen blir det bio. Vi ska se Wolfman. Har inte hört talas om den men den verkar bra så vi får väl hoppas på det =) Och så hoppas jag att älsklingens huvudvärk går över.

Imorse hörde jag fågelsång och fick lite vårkänsla men det har gått över nu tyvärr. Tittar man ut nu så snöar det en massa. Inte skoj alls. Jag är så trött på denna vinter nu så det finns inte. Orkar inte mer nu.

Nej om jag skulle ta och läsa lite mera kanske. Camilla Läckberg säger jag bara. Gud så bra böcker hon skriver =) Har inte så mycket kvar i Tyskungen och sen är det sjöjungfrun som gäller. den sista boken har vi inte än, tyvärr så finns den inte i pocket än. Kanske köper den iaf för jag lär ju inte kunna hålla mig tills den kommer i pocket så =)

Trevlig lördagskväll på er =)