Besiktning

Igår åkte jag och William in till Uppsala och besiktade Volvon. Den gick nästan igenom =P Var lite toning på framrutor som inte fick vara och sen nåt med dimljusen. Så det var alltså små irriterande fel. Sen åkte vi hem och åt och donade lite sen bar det av till Sala för att tvätta bilen. William somnade i biltvätten när det var som mest oljud =) Så man ska inte vara tyst när han ska sova inte =)
Sen åkte vi hem och jag städade ur bilen lite och tog kort.
Älsklingen kom hem typ 19.20 så det var ju rätt tidigt iaf. Idag kommer han med hem sent. Känns som vi knappt setts alls denna vecka =( Han har kommit hem och sen har vi typ lagt oss direkt och sen har han åkt till jobbet och så har det varit i veckan. Ska bli skönt med helg så man får träffan han lite mer iaf. Det tycker både jag och William =)

William var så söt igår (eller ja han är ju alltid det men iaf), man såg att han laddade för att nysa och precis när han skulle till att nysa gick det över så han gjorde nå ljud själv istället och sen s¨åg han så förvänad ut så. Haha det var så roligt =)
Sen blev han jätterädd när Jonas nös så han började gråta stackarn. Sötisen

Idag åkte vi in till Sala för ombesiktning. William fick vara på verkstaden hos farmor och farfar för jag visste inte hur lång tid jag skulle behöva vänta. Men jag kom in nästan på en gång så det var skönt. Men nu är iaf bilen besiktad och godkänd =) Sen passade jag på att handla också. William satt hos sin farmor och hjälpte henne bokföra när jag kom tillbaka =) Sen fikade vi lite och han låg och sov på bordet.

Nu har vi inte gjort så mycket, skrutten sover och jag sitter här. Han kräktes massa för ett tag sen så jag fick städa lite men han var lika glad efter det iaf <3

Ikväll ska vi ha myskväll. Får se när älsklingen kommer hem. Sen får vi se vad vi hittar på i helgen =)

Ha en trevlig fredag på er alla =)