Gott Nytt År!

Nu är det bara lite mer än en halvtimme kvar av detta år. Jag sitter och är jättetrött men en halvtimme till borde jag klara =P Kom just på att jag skulle ha lämnat tillbaka mitt internet till SHE innan 1 januari men det går ju inte. Får gå in med det på fredag och hoppas dom har öppet.

Jag sitter iaf hemma hos pappa i Nordanö. Har varit i Fjärdhundra med pappa, Linda och Elvira idag. Vi släppte av Freddan vid rutiga huset för han skulle träffa John. Vi hälsade på faster å hennes man och åt lite julskinka och sill =) Det var gott. Sen var vi och hälsade på farmor men hon låg bara och vägrade gå upp. Hon öppnade inte ens ögonen. Hon tycke bara vi tjatade när vi sa att hon skulle sätta sig upp. Vi fick kaffe och tårta där iaf sen åkte vi. Hon hade ramlat igen så nu är hon blå runt andra ögat och hade ett sår vid tinningen. läskigt.

Pappa släppte av mig hemma så packade jag lite sen åkte jag hit. Känner inte att jag ville göra nå speciellt trots att det är nyår. Folk tycker säkert att jag är jättetråkig men då får dom tycka det. Jag tycker inte att man måste dricka och festa bara för att det är nyår. Det blir nytt år iaf, så börjar skiten om igen. Jag är positiv, iaf ibland =P

Nu orkar jag inte skriva mer men jag återkommer nog redan imorrn eller ska jag säga nästa år =)

GOTT NYTT ÅR!!