Snart jul

Här ekar det tomt jag vet. Men det är mest jobb som gäller. Dock har jag inte jobbat över så mycket denna vecka alls. Var idag jag började kl 7. Men sen jobbade jag inte hela dagen för strax efter kl 13 ringde dom från förskolan och sa att Benjamin inte var pigg. Han hade legat i soffan typ en timme och han hade ont i magen.
När jag kom och hämtade honom sa han att han mådde illa och satte sig vi toaletten jättelänge men det blev inget så till slut kunde vi ta oss ut till bilen och åka och hämta William. Jag ringde till hans fröken så hon kunde skicka ut honom så slapp jag lämna Benjamin i bilen. Vi kom hem och Benjamin la sig i soffan. Han sprang några vändor till toan men det blev inget. Han mådde illa och hade jätteont i magen. Men till slut somnade han och sov drygt en timme innan jag väckte honom. Då hade han lite ont i magen men mådde inte illa längre. Sen ville han äta lite. Dom hade valt plockmat så det åt vi. Han åt på riktigt bra och sen verkade han rätt pigg. Dock var han lätt att natta och somnade fort så trött var han fast han sovit. Hoppas han mår bra efter en natts sömn.
 
Utslagen hjälte ❤️😷
 
 Fredagsmys med dom bästa 😍
 
 Fredagsmys med dom bästa 😍
 
Jag ska jobba både imorgon och på söndag. 7.30 till 16.30 båda dagarna och sen blir det slutspurten nästa vecka. Behöver jag säga att jag ser fram mot den 23:e då  min ledighet börjar. Ska bli såååå skönt med lite ledig med hela familjen.
 
Nu ska jag ta och sova lite då så jag orkar upp imorgon. Får väl se när Jonas kommer hem men jag hoppas han smyger bra (vilket han tror att han gör men inte alls gör när han är uppe när alla andra sover 😂) Han är på julbord (tror jag) på någon båt och sen ska han ju köra från stockholm så det tar ju en stund det med.
 
Nä god natt var det ja 😴