2 dagar kvar!!!

Jaha så har ännu en helg passerat då. Usch vad fort det går. Och på onsdag är det jag som börjar jobba igen. Är ju iaf bara en tvådagarsvecka så det blir lite mjukstart iaf.

Jaha helgen då. I fredags var det sommarfest med jobbet. Vi åkte från Sala kl 15. Då bar det av mot Sthlm. Sen tog vi båt ut till Vaxholm och åt på Tornvillan tror jag det hette. Var buffé. Den var god. sen var det dans för dom som ville, jag ville inte =P Kl 22 gick bussen hemåt igen och det var skönt för jag var såå trött. Vi kom till sala till kl 24 tror jag. jag skjutsade hem Jessica och sen åkte jag hem själv så jag var väl hemma vid 00.30. Jonas var vaken. Strax efter vaknade även William och ville inte somna om direkt. Mitt lilla troll hade haft slagsmål med vardagsrumsbordet och förlorat. tycker synd om både william och Jonas. William slog i ögonbrynet så det sprack och det blöder ju bra mycket därifrån. Jonas ringde 7711 (tror jag det är) samtidigt som han skulle lugna William och stoppa blodet. Han lyckades med det till slut och william var som vanligt igen. Vi kollade till han under natten men som tur var verkade han inte ha fått hjärnskakning eller nåt sånt iaf. Nästan tur att jag nte var hemma för jag ahde nog fått panik. Men Jonas skötte det bra =)

I lördags tog vi det lugnt på förmiddagen sen åkte vi till Maxi och handlade. På kvällen var vi till Ewa och Jocke på grillat. Det var trevligt.

Igår fick jag frukost och present på sängen =) Fick en trippeltång och det var bra =) Sen åkte vi till Sala och plockade upp Linda och elvira och fortsatte mot Avesta. Vi stannade till på Brovallen där pappa och freddan var. Sen åkte vi hem till dom. Tyvärr hann inte jag och Jonas grilla med dom för vi skulle vara i Sala igen till kl 18 för Jonas föräldrar hade bokat bord på Akropolis.

Det var min helg det. Nu ska jag ta hand om en bajsblöja tror jag minsann =P (kul att veta va? =P)

Ha en bra dag.