Bara en dag kvar...

Ja i morgon är det sista semesterdagen för denna gång. Jag ska gråta hela helgen. Usch jag känner inte alls för att gå tillbaka till jobbet.

Vi kom hem helskinnade från vår minisemester också =) Det var lite mysigt att tälta, vädret höll sig rätt bra. Regnade bara lite på väg till gräsö men sen var deet helt okej. Vi kom dit ganska sent så vi slog upp tältet och gick och åt direkt. Det var kusin Linus som serverade oss. Skoj att ses igen =)
Sen gick vi och la oss för man va skapligt trött. Var lite kallt i tältet men inte jätte så det var inga problem att somna. Men jag vaknade vid halv 8 av att det var bastu i tältet. Solen låg på och det var varmt. Älsklingen sov dock men vid 8 vaknade även han =)
Vi kom iväg i skaplig tid och sen hälsade vi på en jobbarkompis till Jonas och sen bar det av hem. Vi hämtade Nala sen hämtade vi ett lass grus till gården.
Jag träffade Sabine i stan och vi fikade och kollade runt i gallerian. Hittade dock inget men det var trevligt att träffa Sabine. Var ett tag sen nu.

Idag har jag målat carport, den blir ju aldrig klar men det är rätt skoj att måla iaf =) Vi har även röjt lite på gården och så. Håller på att fixar tills på lördag, suck. jonas ska göra smörgåstårta =) Jag har redan smakat på rörorna han ska ha i och dom var smaskens så det ska bli gott =) Jag ska ge mig på att baka dumblekakor, vi får väl se hur det går =)

Nej om man skulle ta och sova kanske, känner att jag är trött och det är mkt som ska göras imorrn.
God natt