Läkarbesök och penicillin

Så har en ny vecka börjat igen då. Idag är det bara 2 månader kvar till julafton 😱
 
Idag har jag varit till läkaren med William igen då vi hade fått avslag på remissen från Uppsala. Vi fick ju denna tid på vårdcetralen ist. Vi kom in till läkaren och hon kände på knölen. Sen frågade hon om vi eller någon i närheten har haft halsfluss men inte vad vi vet. Vi skulle iaf ta ett blodprov och ett halsprov. William blev hysterisk när hon sa det och vägrade sluta gråta. När vi satt i korridoren utanför provrummet så grät han och sa att han inte kunde andas och att han skulle kräkas. Han gjorde inte det men han hulkade flera ggr. Sen behövde han kissa. Men till slut fick jag in honom i rummet. Sköterskan pratade med honom men han lugnade inte ner sig. Vi lyckades iaf ta provet i fingret och han höll sig lugn. Sen var det dags för topsen i halsen och när dom visade den skrek han så det skar i huvudet för det var så ljust. Han ville bara hem stackarn men jag fick hålla i hans händer medan en sköterka fick hålla lite i pannan och den andra tog provet. Han tyckte inte att det var farligt efteråt som tur var. Han stressar upp sig jättemycket och vägrar allt innan han ens vet vad som ska hända. Men han var duktig iaf.
Vi fick sitta nner och vänta en stund sen fick vi träffa läkaren igen som hade svaren. Det visade sig då att han hade streptokocker i halsen så han fick kåvepenin som han ska ha i 10 dagar 2 ggr per dag. Sen ska vi vänta i 3 veckor och är knölen kvar så ska jag ringa så vi får en remiss till uppsala. Läkaren sa något om en biopsi då men jag hoppas verkligen att den försvinner nu när han får medicin 😖
 
 
 
Helgen passerade fort som vanligt.
Lördag var det full rulle från morgon till kväll. Jag gick upp vid 6.30 och vid 8.30 åkte vi mot Linköping. Kl 12 var det dop och välsignelsecermoni. Sen blev det mat och fika. Strax efter kl 15 begav vi oss hemåt. Jag hoppade av i Sala strax innan kl 18. Var hemma hos Johanna med Lovisa och Tina. Sen gick vi ner till Mat och Prat och åt god mat. När vi var klara där gick vi till Tinget men det var inte så mycket folk. Vi pratade och drack nån drink och cider. Det var trevligt men jag var skapligt trött. Jag var hemma strax efter kl 1.
 
 
😍
 
😍
 
 
 
Igår tvättade jag och Jonas lagade en köttgryta. Vi handlade lite och sen tog vi en vända i spåret hela familjen. Annars var det en lugn dag.
 
❤️
 
Nu ska jag sova så god natt på er.