Lite långtråkigt

Idag är det lite långtråkigt. Jag och William är ensamma hemma hela dagen men jag vet inte helt vad vi ska hitta på. Men vi tvättar och diskar lite vilket verkligen behövs. Ska väl även städa lite. Inte kul men nödvändigt det med. Så vi kanske får denna dag att gå med.
Var jobb idag men eftersom Jonas inte är hemma så kunde jag inte. Men jag är inte så ledsen för det =) Får ju vara hemma med lillskrutten =) Just nu sover han men han vaknar väl snart.

Igår var vi iaf tillbaka på jobb/dagis för William var frisk igen. Han hade bara feber i onsdags men dom måste ha en feberfri dag innan dom får gå tillbaka till dagis så blev hemma i torsdags med. Men då var det full fart igen =) Han fick 39,5 i feber och då bara skakade han stackarn men han fick alvedon och så sov han sen var han pigg igen. Skönt att det gick över fort iaf.

Var skönt med en kort arbetsdag igår. Sen hämtade jag William och hemma letade jag på kläder och sen gjorde jag mig iordning inför kvällen. Tog buss in till Uppsala med några jobbarkompisar. Först gick vi till terassen och sen vidare till Koh Phangan. Det var väldigt god mat där iaf och så tog jag en banana split till efterrätt. Hade räckt med halva men nejdå hela mosade jag i mig. Sen mådde jag sådär =P Efter en ganska stressig tur till stationen hoppade vi på bussen hemåt. Kl var då 23.10. Jag lyckades komma av på rätt ställe (med hjälp av Lovisa så tack =)) sen var det en liten promenad hem. Snacka om att det var kolsvart. Använde mobilen som ledljus så jag höll mig på vägen och hem kom jag strax efter midnatt. Jonas var typ vaken iaf men det var direkt i säng när jag kom hem och jag somnade nog fort men Jonas ännu fortare =P
Dock har William vaknat typ varje timme inatt så det har varit lite jobbigt. Men han sov till kl 8 iaf då han vaknade av att det plingade på dörren. Det var meningen att Jonas skulle gå upp kl 7 för att Jörgen skulle komma hit till 8 och dom skulle åka till Uppsala. Klockan ringde men Jonas slog tydligen av den och sen blev det stressigt för han =P
William och jag låg kvar i sängen och kollade på TV ett tag och sen gick vi upp och åt frukost.
Vi har busat lite och som sagt nu sover han. Vi ska vä äta lite lunch om ett tag sen får jag se vad vi hittar på.

Tänkte bjuda på några bilder från lite utebus häromdagen =)


Snögubbe =)


Nala och William busar =)


=)


<3


Lite promenad runt huset =)

Nu ska jag ladda om diskmaskinen.

Ha en härlig lördag på er =)