Trist!

Nu sitter jag hemma och glor på Family Guy. Har vart hemma hela dagen idag. Har inte sovit mkt inatt för min hals gör väldans ont och huvudet dunkade hej vilt. Det är lite bättre med huvudet nu iaf men halsen känns fortfarande.
Sen blir det ju inte bättre av att Jonas åkte på kurs i sthlm i morse och inte kommer hem förrän imorrn. Jag saknar han ju massa ju, det blir bara andra natten vi är ifrån varandra sen vi träffades så.

Förra veckan var det skönt att bara jobba 3 dagar =) Tog ledigt i fredags. I torsdags fick jag order om att packa en väska med badkläder och ombyteskläder innan kl 14 av Jonas. Jag hade inte en aning om vad han hade för planer men det visade sig att vi skulle till kurorten Sätrabrunn =) Jag har aldrig varit där så det var spännande =) Först badade vi lite i poolen och sen hade han bokat massage för oss båda =) Det var grymt skönt måste jag säga, jag som ofta har ont i axlar och rygg. Det var första gången jag fick massage med. Sen badade vi lite till och sen gick vi och åt. Det var så trevligt och mysigt. Han är så söt min Jonas =) Tack för det *puss* =)


Det har varit två st och kollat på min lägenhet också men ingen av dom var nog intresserade tyvärr. Men jag fick nyss ett samtal från min älskling om att han som var och kollade på lägenheten först har fått den och ska skriva kontrakt på fredag och sen flytta in i helgen. Dock har vi lite att städa ur och så innan dess och det är lite ont om tid, men det löser sig =)


I lördags hade vi lite grillfest här i Skorkebo =) Det var trevligt tycker jag. Emma, Lovisa och Tommy var dock ute på irrfärd på cykel. Dom hittade inte hit och dom hittade inte hem så dom cyklade lite extra långt och stukade en fot, skrapade lite knän och haka och är lite blåslagna =P men dom har nog hämtat sig rätt bra =P


Längtar tills imorrn när min älskling kommer hem...


Nu ska jag nog vila lite igen. Orkar inte göra så mkt idag känner jag.


Adjöken