Började med en sjukling, nu är det två

Imorse vid kl 4 satte Benjamin igång med en hostattack på en timme. Han hade börjat hosta redan i helgen men inte så mycket. Men nu får han inhalera sin medicin igen så hoppas det inte blir alltför långvarigt.
Jag var ganska trött när jag gick upp sen efter att ha legat vaken när han hostade. Men till slut somnade han iaf ❤️ och sen fick han sova tills han själv vaknade strax innan kl 8.
Jonas skjutsade William till skolan till kl 8 sen åkte han vidare mot sina kundmöten.
Jag och Benjamin hämtade William kl 13.30 när skolan slutade. Dom hade varit i Vittinge hela dagen och haft en utedag med barnen där. Det var en glad William jag hämtade. Han hade åkt skridskor 2 ggr så lyckan var total.
När vi kom hem lekte dom lite och la lite pussel. Sen sa William att han hade ont i huvudet. Först sa han att det var för att Benjamin pratade hela tiden 😜 Jag tyckte han kändes varm så jag tog feber och feber det hade han. Strax över 38 låg den på. han var däckad då. Sen tror jag den steg för han var verkligen jättevarm och grät för han hade ont i huvudet och i kroppen så han fick alvedon. Han fick i sig lite kvällsmat iaf och sen var det god natt för barnen. Benjmin har hostat mer framåt kvällen.
 
Imorgon blir det då vabb med båda barnen. William var ledsen över att vara sjuk för imorgon skulle dom fira att dom gått 100 dagar i skolan. Tror dom skulle fira med fika. Men vi fikar hemma ist och kryar på oss. Hoppas dom blir friska snart.
 
Nej sova lite då kanske. God natt på er 😴