Snart ny månad.

Veckorna och månaderna rullar på. Slut på februari snart med. Blev ju en extradag i år då med skottår. Sjukt vad tiden går.
Både igår och idag har det varit så fint och soligt ute så det känns som början tll vår men jag kommer vara förberedd på bakslag för det kommer det alltid 😜
 
Natten till fredag var första natten för Benjamin utan blöja. Han hade varit torr 5-6 nätter innan så när blöjorna vart slut sa han att han inte ville ha några nya till natten så vi tänkte att vi testar.
I fredags morse vaknade han torr och var så stolt och lycklig. Han berättade för alla på förskolan med ❤️
 
I fredags åt vi hemmagjord pizza och kollade på film. Jonas gick och la sig för han skulle jobba natt igen. Jag och barnen kollade på Fångarna på fortet sen var det god natt för oss med.
 
Barnens pizza
 
 Min pizza
 
Igår efter frukost åkte vi till Sala först. Barnen hann säga hej och hej då till Jonas som kom hem när vi skulle åka.
I sala tog vi en sväng på marknaden. Jag köpte strumpor till mig och barnen och sen vart det marknadsgodis och varsitt flygplan till barnen. När vi var klara åkte vi vidare till pappa och Jenny. Freddan med familj var också där. Vi blev bjudan på hemmagjord pizza och så vart det fika med. Barnen härjade och lyssnade inte som vanligt, och det slutade med att Benjamin slog i pannan i golvet och grät och William grät och vart rädd för det var inte meningen. Det slutar alltid med att någon gråter, vare sig dom bråkar eller leker. 
Efter det åkte vi hem och dom slocknade innan vi kom ut ur Krylbo så dom var bra trötta. När vi kom hem var dom iaf glada igen och vi hade ett mysigt avslut på kvällen med Frost på TV. Sen somnade dom sött båda två. Jonas kom hem efter kl 21 någon gång, han hade varit i Uppsala på öl och whiskymässa.
 
Strumpor 👍🏻
 
 Fick denna skrivbok av pappa och Jenny 👍🏻
 
 
 
Idag har William haft en kompis här så dom har lekt hela dagen. Benjamin fick också vara med så han har också haft kul. Vi grillade korv till lunch och åt ute i solen. Jag har börjat sy lite, måste lappa ihop Williams alla byxor som han har hål på typ varje dag. Sen har jag tvättat och vikt tvätt också. Men nu är helgen slut och det är en ny vecka på gång.
 
Dagens cooling ❤️
 
Nej nu är det dags att sova då antar jag. God natt på er 💤