Blev inte som det var tänkt men vi gör det bästa av det ändå.

Idag var det så att det var dags att återgå till jobb och dagis. Benjamin hade varit pigg och feberfri sen i måndags och igår härjades det runt för fullt. Lite hosta fanns kvar men det sitter ju i ganska länge.
Jag hade lagt fram jobbkläderna, ställt klockan och var redo.
Dock var jag väldigt trött imorse pga att jag varit upp till barnen typ 5 ggr inatt. William har lidit av växtvärk och sovit dåligt. Och Benjamin har tappat täcket och sånt.
5.45 kom William upp och ville inte alls sova en timme till som han skulle kunna få göra utan han ville gå ner. Det var ingen ide att försöka få honom att lägga sig och jag skulle ju upp om en kvart. När vi kom ner bäddade jag ner honom i soffan och då sa han att han mådde dåligt och hade ont i magen. Kände på honom och han var varm. Så testade febern och han hade strax över 38 så det var bara att stanna hemma idag.
Han har mest legat och vilat idag. Nyser och snorar massa och febern håller i sig. Men han håller sig strax över 38 fortfarande så det är ju skönt att den inte ökar. Dock säger han att han fortfarande har ont i magen. Men han äter och går på toa som vanligt så jag vet inte vad det kan vara.
Han har även sovit middag vilket inte brukar vara på topplistan. Benjamin somnade han också så det var ju skönt. Då borde det vara lite gladare miner här ikväll =)
 
Utslagna hjältar <3
 
 William fick denna när han fyllde år och nu äntligen har jag satt upp den så nu är han nöjd =)
 
Vädret var inte det roligaste idag heller. Regn hela dagen och så blåser det kallt. Varken jag eller hunden vill gå ut men man får bita ihop =P
 
Denna bukett kom Jonas hem med igår =) Tack älskling <3
 
Nu ska jag slå på en film åt skruttarna och så ska jag nog fortsätta med kaoset på kontoret =) Gäller ju att hitta på något när man ändå är hemma och för att hålla sig vaken =P
 
Ha en bra eftermiddag/kväll =)