Tråkväder!!

Vart har solen tagit vägen undrar jag? Inte är den här iaf.
I tisdags var det ju kanonväder men då satt vi i bilen mest hela dagen. Det blev en tripp till Sthlm med pappa. Han fick köra dit för jag vill helst inte köra i närheten av Sthlm ens =P
Vi kom rätt och han kollade på två bilar. Sen käkade vi en sen lunch medan han funderade på hur han skulle göra. Men det blev iaf så att han köpte den första vi kollat på.
Så då var jag ju iaf tvungen att köra hem. Vi befann oss i Haninge så det var inte så svårt att ta sig hem, förutom köerna som var. Det gick knappt i 20 km/h så det var lite trögt. Dessutom vägrade Benjamin somna så han grät en lååång stund. Ganska jobbigt ljud i en bil efter ett tag men han gav upp till slut och somnade. Lilla gubben.
När vi passerade Uppsala så var han vaken och missnöjd igen så från Uppsala och hem grät han konstant. Men hem kom vi iaf.
Vi kom hem vid strax efter kl 19 tror jag. Jonas hade för en gångs skull kommit hem tidigt men han kom inte in för han hade visst inte sin hemnyckel på sig. Dålig tajming lixom. Typ enda gången jag inte är hemma så blir det så =P Men han hade sällskap nån timme och sen åkte han och käkade så det gick ingen nöd på honom =P
När vi skulle natta barnen var det lite svårare. William gick det bra med men lilla herrn vägrade sova. Jag sprang upp och ner för trappen typ hundra ggr. Men vid 22.30 tror jag han äntligen somnade. Efter att han fått vara nere ett tag och röja av sig. Jag hade ju varit beredd på att sova länge då jag.
 
Beredda att åka till Sthlm =)
 
Igår var det Barnens dag vid kyrkan här. Vi hade tänkt åka dit efter William slutat dagis men vädret var inte så skoj. Det var helgrått och det blåste storm så vi stannade hemma. Lite trist tycker jag allt. Kunde väl ha fått vara sol igår med.
 
Idag är det också grått men det blåser inte så mycket. Undrar om man ska kasta i barnen i cykelkärran sen och ta sig en sväng. Vi är rastlösa alla tre här hemma. Men just nu sover båda barnen så det är ganska lugnt och skönt =)
Ikväll kommer Elle förbi iaf. Ska bli trevligt. Vi ska käka lite och så =) Tror även vi kommer få korten från fotografen vi anlitade till välsignelsecermonin ikväll. Som jag har längtat =) Som sagt vi har inte så mycket kort själva. Det är från min syster vi har fått så där har vi ju några iaf som tur är =)
Kanske kommer upp lite fler bilder här sen då, om ni vill alltså? =)
 
Imorgon är det fredag då =) Känns bra.
I helgen ska vi agera flyttfirma =) vi ska hjälpa pappa och Jenny och även min bror och Sofie. Mamma kommer vara här hemma och passa barnen. Vi har inte helt bestämt oss än om vi ska sova kvar i avesta eller inte. Vi får se hur mycket vi hinner med helt enkelt =)
 
Känner att det blir himla dåligt med bilder i mina inlägg. Och dom som blir är från instagram och det är ju inte alltid så skoj kanske. Men jag har inte orkat lagt in kort från kameran än och så. Får nog ta tag i det känner jag. Blir ju faktiskt roligare om det är bilder med i inläggen eller hur? =)
 
Nej nu ska jag nog slänga mig i soffan och vila lite jag med medan barnen sover =)
 
Ha det bra =)