Utredning...

Så har då mer än halva veckan passerat 👍🏻 Det har varit lite småsegt. Inte jättemycket att göra på jobbet och så denna trötthet som inte ger med sig.
 
I måndags morse ringde läkaren och frågade om Williams knöl. Och eftersom den är kvar och inte har krympt så ska det göras en utredning. Just nu väntar vi på brev på posten med en kallelse. Hoppas det kommer någon snart så man slipper vänta massa igen. Jag är inge bra på att vänta, speciellt inte när det gäller mina barn. Men jag hoppas brevet kommer denna vecka iaf så man vet lite mer.
Idag ahr även Jonas ringt till någon läkare i Heby och förklarat att vi vill ha en utredning på Benjamin och hans hosta. Kände att det är bättre att han gör det som kan stå på sig lite mer än jag. Han fick numret till Enköping och ringde dit. Vi ska få komma dit nästa vecka och kolla. Dom tyckte det lät som någon form av astma. Hoppas vi får någon klarhet i allt så han slipper hosta varannan vecka typ. Sen får det vara bra med sjukdomar och sjukhus för ett tag tack. Då kanske jag kan sova som folk och inte vara en zombie varje dag.
 
Annars rullar det väl på som vanligt. Idag var det fotboll. Tror det var sista gången för i år, iaf utomhus.
 
Nä det fanns väl inte så mycket mer att skriva just nu vad jag kommer på.
 
Nu ska jag passa på att gå och lägga mig. Kanske läser någon sida med om jag har tur 😝
 
 
 
God natt på er 💤