Hatar pollen!!!!

Jo hej här var jag igen, jag lever...knappt känns det som just nu. Pollen är inte min bästa vän och har inte varit på massor med år men just nu är det värre än någonsin tror jag. Eller ja jag kan ju andas genom näsan iaf men nu ikväll har jag fått sån rethosta och tungt att andas så jag sitter här och hostar och flåsar. Känns som någon sitter på bröstkorgen =(
 
Så här kommer lite uppdatering om vad vi hittat på sen sist.
 
Påsken kom och gick. Vi åkte till Söderhamn på lördagen. Vi hjälpte Jonas föräldrar att lägga i deras båt så nu är den i vattnet =)
Vi badade även tunna på kvällen och gud så skönt det var och så trött man blev efteråt.
 
 
Nöjda grabbar =)
 
På söndagen efter frukost cyklade jag och Jonas in till Söderhamn och köpte mjölk men vi hann knappt påbörja hemfärden förrän jag ahde punka och Jonas pappa fick komma med bilen och hämta oss =P Men det blev ändå 1,3 mil så det var ju alltid något.
Barnen letade ägg och sen vart det en promenad på 4 km så den dagen fick jag mycket motion =P
 
God morgon =)
 
 Knasbollen =)
 
På måndagen åkte vi efter frukost. Då åkte vi till Avesta till pappa och Jenny. Vi kom fram till deras restaurang vid 12-tiden och då åt vi. Sen kom Freddan och Sofie dit och lite senare kom Linda och Elvira. Efter det kom även min faster med man och min kusin med man så det var släkträff =P
 
 
 
Sen var det dags för jobb igen. Min allergi satte fart på riktigt och jag hade riktigt jobbigt. Näsan var helt igentäppt och jag kunde inte sova. Så på onsdagen ringde jag vårdcentralen och fick komma dit. Jag fick tabletter, nässpray och ögondroppar så på kvällen kände jag mig som en ny människa igen. Jag kunde andas och jag kunde sova. Såå skönt. Men som sag just nu känns det jobbigt igen...
 
Mitt i veckanknasboll =P
 
 Möt William och Benjamin =P
 
I helgen som var har vi varit ute hela tiden. Så underbart med sol och lite värme =)
 
I fredags fixade vi iordning i landet och i pallkragarna.
 
I lördags köpte vi massa blomjord och även massa fröer och potatis.
Vid 13-tiden kom mamma hit och jag och Jonas begav oss till Sthlm. Vi skulle på Spökmiddag. Kl 17 skulle vi möta svartmunken i Gamla Stan och sen blev det en rundvandring på en timme. Jag tyckte det var sådär. Informationen var rätt intressant men guiden var inte helt i min smak. Efter det var det mat på Sjätte tunnan och sen åkte vi hemåt igen. Vi var hemma till 22-tiden så det var skönt att det inte blev så sent.
 
På väg
 
 Vi gjorde ett depåstopp i Uppsala vid Jonas café. Se så fint =)
 
 Detta var anledningen till depåstoppet ;) Hallon lakritsgalss =)
 
 Sthlm
 
 Sthlm
Igår fortsatte vi i landet. Satte potatis och sädde fröerna. Vi får väl se om det gror eller om det var för kallt. Men potatisen sas det att vi kunde sätta nu så det borde gå bra iaf =)
Kl 15 var jag och William i Sala för ett biobesök. Vi såg Bamse och Tjuvstaden. William vart lite trött en sväng eftersom han inte sovit middag men han höll sig vaken och tyckte att filmen var bra =)
Sen handlade vi lite och åkte hemåt. Då vart det mat för barnen och sen i säng med dom.
Sen åt jag och Jonas och dog i soffan och kollade på Sune på bilsemster. Den var inte alls bra, då var första bättre.
 
Morgongalningar =P
 
 
 
Idag har jag varit seg och på eftermiddagen vart jag så trött så det var jobbigt att packa böckerna men det rullade på iaf =)
Hoppas jag är piggare imorgon (om jag nu kan andas inatt så jag får sova)
 
Hoppas ni inte lider av allergi, isf lider jag med er.