Jobbigt...

Idag har jag som jag skrev innan vart på begravning för min mormor, Det va tungt. Men det var fint också. Fin sång, fina blommor och fina ord. Tårarna föll.
Efter begravningen åkte vi till en annan lokal och där blev stämningen bättre iaf. Det bjöds på god mat och god tårta. Var kul att träffa alla släktingar man inte sett på massa år. Det är en stor släkt. Mormor hade 9 barn och det är 24 barnbarn tror jag. Sen har ju några av dom egna barn så det blir en del. Kände inte igen alla men vissa kom man ihåg från när man var liten. Men vissa hade jag inte sett alls men jag tror jag fick rätt bra koll på vilka som var vilka. Hoppas man kan träffa dom lite oftare nu kanske och under roligare omständigheter. Vore skoj.

Just nu så tvättar jag, det behövs må jag säga. Massa tvätt och det är sååå trist. Fick mess av Emma om att det visst skulle bli jobb imorrn iaf fast dom sa igår att det inte skulle. Men det var bara mellan kl 6-12 så det kanske inte är så jobbigt.

Nej nu måste jag nog ta tag i resväskan och packa upp den och sen diska och fara runt med damsugaren kanske. Elle kommer nog senare med tror jag. Skoj att träffa henne, har dock inte köpt någon födelsedagspresent till henne än men hon kanske kan vänta.

Adjöken