Bryta ihop och komma igen?

God kväll. Här ekar det tomt.
 
Förra veckan var det ju vabb mån-ons och på torsdagen kompade jag ut från jobbet kl 12 för vi hade inget att göra. Så då hämtade jag barnen och vi hade en mysig hemmadag ist.
På kvällen kom Björn och gjorde klart balkongen och altanen så nu är det iaf klart. Skönt.
 
Där det inte är vitt är det nytt =)
 
 Lite former slog vi till på med =)
 
I fredags jobbade jag dock hela arbetsdagen men vi slutade ju 14.35 så det gick att stå ut utan att vi direkt hade något att göra. Jag hade en jobbig lämning. Det har blivit några på sistone nu. Det tar så mycket på krafterna och jag tycker så synd om William när han blir så ledsen. Han började gråta när jag skulle åka och han höll fast mig hårt. Fröken fick hålla i honom och försöka lugna honom medan jag gick. Så tungt att höra honom när man går. Jag skrev och frågade lite senare hur det gick ovh då hade han lugnat ner sig och lekte som vanligt. Fröken hade satt sig ner och pratat med William om hur han kände, hur det var med kompisar och om lite allt möjligt. Tyvärr var hon inte där när jag kom och hämtade så jag vet inte vad han hade sagt men han sa iaf att han hade haft en bra dag.
Vi körde på fredagsmys och kollade på Madagascar 3. Sen var det natti.
Jonas gick upp vid 3 och åkte till jobbet.
 
 
I lördags kom Jonas hem framåt halv 11 kanske. Då åkte vi till Avesta och hälsade på på golfrestaurangen. Dom öppnade då så vi fick god mat. Vi testade även på att slå lite golfbollar. Det var riktigt roligt (iaf när man träffade bollen =P). Sen åkte vi hemåt. En snabb handling på åkra och sen hem. Då kom Elle och vi kollade på Gladiatorera (eller kladdiga motorerna som Benjamin säger =)) Sen var det god natt för barnen. Elle åkte hem en timme senare typ och då stupade jag i säng och somnade fort.
 
Sötaste Svea =)
 
Igår fixade vi helt klart på altanen. Vi bytte ut dom sista ruttna plankorna i staketet. Vi åkte till blomsteraffärens nya lokal. Vi köpte blomjord, saft, ägg och lite blommor.
Sen avr det dags för fotbollsleken. Benjamin var jätteduktig och lyssnade denna gång men efter hälften krockade han med ett annat barn och bröt ihop. Sen ville han inte vara med mer. Han var supertrött men dom sista 10 minuterna var han med igen och hade jätteskoj.
När vi kom hem grillade vi korv och sen röjde vi av hela altanen så nu kan målarna komma och börja måla huset. Får se när det sker. William somnade i soffan men Benjamin höll sig vaken hela dagen.
 
Mums =)
 
 Mina fotbollskillar <3
 
 Grilla korv och äta ute <3
 
 <3
 
 Trötte <3
 
Undanröjt
 
Undanröjt
 
 Och undanröjt =)
 
Idag har det varit en jobbig dag. Imorse var värsta lämningen någonsin. William blev ledsen redan när jag låste ytterdörren och vi gick mot bilen. Han började gråta och ville inte alls till förskolan sa han. Jag satte in Benjamin och försökte övertala William att sätta sig i bilen men han ville inte. Jag fick lyfta in honom men han streta emot. Men till slut fick jag in honom men han gärt ju massa så det kändes inte bra. När jag frågade honom varför han inte ville åka svarade han "jag är rädd att dom andra ska reta mig" Det gjorde så ont att höra detta. Han lugnade ner sig innan vi var framme och sen sprang han in och var glad. Men sen när jag skulle gå bröt han ihop igen och höll fast mig och var hysterisk. En av fröknarna fick hålla i honom igen så jag kunde gå ut. Det var så otroligt jobbig.
När jag kom till jobbet och började prata med Camilla brast det totalt och jag kunde inte hålla tårarna borta. Så där stod jag och grät mitt på jobbet. När vi pratat klart och jag samlat mig mötte jag chefen på vår sida och han hade sett mig och Camilla prata och han såg att jag gråtit (vilket nog alla såg) Så han sa kom så går vi undan och pratar. Vi satte oss i gamla matsalen och han sa att jag fick berätta det jag ville vad det än var. Så där grät jag ännu mera. Men det var snällt av honom att ta den tiden att prata med mig. När jag skulle gå upp och jobba igen mötte jag kundservice med ett gäng nya som skulle börja jobba. Där stod jag helt rödgråten och dann. Måste ha varit konstigt för dom men men.
Sen har dagen rullat på. Jonas pratde med förskolan på förmiddagen och då hade det gått bra och han lekte som vanligt. När jag hämtade efter jobbet hade han sagt att han hade haft en rolig dag och ville komma tillbaka imorgon och ha lika roligt. Hoppas lämningen imorgon går bättre. Mitt stora lilla hjärta <3
 
Nu ska jag snart gå och sova. Har ont i huvudet och det känns som jag gråtit flera dygn (fast jag inte har det)
 
Idag planterade barnen solrosor =) Dom dekorerade även krukorna själva =)
Hoppas eran dag varit bättre än min. God natt på er