Då börjas det då!!

Nu börjar vabbandet då. Klarade oss två hela veckor från det att jag började jobba iaf men idag var det dags. Benjamin har varit snuvig hela helgen men ingen feber och han har varit ganska pigg ändå. Men igår kväll kändes William lite varm. Han hade 38 grader då. Han har även hostat inatt men int alltför mycket. Var värst innan han somnade. Benjamin har sovit hela natten men jag vaknade av att han hade en rejäl hostattack och jag bara väntade på att han skulle vakna och vara ledsen men det gjorde han inte.
Även jag mådde dåligt igår kväll. Hade ont i huvudet, halsen och frös fast det var varmt inne. Idag är det dock bättre. Bara halsen som är tjock.
Imorse hade William strax över 38 i feber men för ett tag sen hade det dtigit till 39 grader. Men sova middag ska han inte göra. Benjamin somnade snabbt efter maten och har nu vaknat igen. Han är iaf feberfri.
 
I lördags vart det en trevlig dag i Sala med Elle. Det regnade lite men vi höll oss inne när det kom skurar så när vi väl var ute var det uppehåll. Vi köpte inte så mycket på marknaden. Jag köpte strumpor till mig och till barnen. Och så marknadsgodis då såklart =)
På kvällen åt vi pizza med Elle. En trevlig dag och tur att Elle ville umgås med oss =)
 
Igår jobbade Jonas också. Jag och barnen bestämde oss för att åka och äta lunch på det nyöppnade caféet (Jonas nya). Sen åkte vi till Björklinge på 4-årskalas. Där var det full fart. Efter ett par timmar åkte vi hemåt. En stund efter vi kommit hem kom Jonas med hem från jobbet.
Kvällen blev lugn sittandes i soffan och sen gå och sova. Orkade inte så mycket mer.
 
MIna småbagare testade caféet =)
 
Lunchen vart fylld baugette med kyckling och curry och mangosås =)
 
Ska se om William vill ha något att äta då han knappt åt lunch. Men han dricker bra iaf så det är ju alltid något.
 
Hoppas ni andra håller er friska i höstvädret =)