Snöööööö

Idag har det snöat hela dagen. Usch och fy vad trist. Det är ju inget som ligger kvar typ men iaf det är trist nog ändå.
Vi har inte gjort mycket alls idag. Tänkte att vi skulle gå ner till Öppna förskolan men det var inställt idag. Lite synd men men vi går på torsdag ist =)
Pappa och Jenny kom förbi en sväng iaf så det var ju trevligt att få lite besök =)
Nu sitter jag i soffan och kollar på Biggest Loser medans William sover på lekmattan =) Han bara somnade efter att ha varit lite grinig. Dock ska han ju rätt snart få välling och sova för natten men men det löser sig det med =)

I söndags blev det ingen cykeltur, det blåste ju isbjörnar. Men det blev en promenad till och från Karlssons så det vart ju en bit iaf. Jag hade ont i benen efteråt iaf. Måste ta tag i tränandet. Jonas är och simmar nu han och jag ska dit på torsdag.

Igår gjorde vi inte heller mycket. Var ute på promenad. Efter kl 16 kom Lovisa och Tommy förbi. Dom skulle hämta högtalare. Vi fick en burk Tyrkisk peber och en Baileys Mint av dom. Mycket vänligt =)

Nu ska jag nog ta och lägga ett pussel på datorn =) har blivit lite besatt av dom men det är skoj =) Gäller att passa på medans William håller sig lugn eller sover =) Sen ska jag se Desperate Houswives =)

Ha en bra kväll =)