Påskafton

Så idag har vi lördag och påskafton alltså. Hittills ingen påskmat och inga påskägg här hemma men senare idag så =)
 
Igår vart det en sväng till Gränby. När vi kom dit var det ganska lugnt med folk. Sköönt! Vi kikade runt lite och köpte lite saker och kläder till barnen.
Sen vart det en liten lunchpaus. Jag åt sushi. Var ätbart men inte som den vi brukar ta hem från Uppsala (minns inte vad stället heter nu men iaf =P)
Sen gick vi in på ica och herregud vad med folk. Jag ville bara därifrån. Vi var säkert väldigt populära också men två barnvagnar och en dragkorg =P
Men till slut var vi iaf klara och kunde bege oss hemåt igen, tack och lov.
Hemma gjorde vi en brasa ute och William körde med sin radiostyrda bil =)
På kvällen åt jag och Jonas tacos (mycket påskigt =P) och kollade på första SAW-filmen. Vi slog till och köpte alla 7 igår. Jag vet inte hur många jag har sett men första har jag sett iaf och kanske andra.
 
 
Idag jobbar Jonas en sväng. Jag och barnen har ätit lunch. Den bestod av den mycket påskiga maten pannkakor =P Men som sagt ikväll ska vi nog äta lite påskmat iaf.
När Jonas kommer hem ska William få leta påskägg här hemma. Jag har precis fixat klart allas påskägg. Gäller att passa på när barnen sover lixom =)
William hade lagt sig själv i soffan medan jag matade klart Benjamin (han äter ganska sakta så alla hinner bli klara före honom =P) och rätt som det var sov han. Benjamin somnade för ett tag sen han med så det är ganska lugnt och tyst här, iaf för en liten stund =)
William har invigt sina vattenfärger han fick av Elle med. Han målade 3 teckninga som han ska ge bort nu i påsk =)
 
 
Nej om man kanske skulle passa på att kasta sig i soffan och läsa lite bloggar. Jag har fortfarande inte kommit helt ifatt sen vi var på resan. Alla skriver ju så mycket så jag inte hinner med men det är ju skoj att ha något att läsa när man väl har tid =)
 
Hoppas alla har en härlig påskafton och äter mycket god mat och kanske även lite godis ;)