Trööööött

Idag är en trött dag. Iaf för min del. Och Benjamins fast han sover just nu men innan maten gick ögonen i kors på honom. William satt i soffan och såg trött ut och sa även att han var trött men tror ni han sover?? Nejdå inte han inte. Vet inte om det är dags att sluta med hans sovstunder på dagen eftersom han inte sover varje dag på dagis heller. Men då är han ju istället jättetrött när vi kommer hem runt 17-tiden så då somnar han ju i soffan ist. Det är ju inte heller bra. Svårt att veta det där.
 
Idag blir en hemmadag. Det ska städas och plockas iordning inför morgondagen. Man vill ju ha det se lite snyggt ut iaf när man får gäster. Anna och Aron är dom som kommer hit imorgon. Jonas kommer laga mat men jag vet inte helt 100 vad han bestämde sig för att laga. Jag bara äter jag =P
Jag hoppas på att barnen vill osva lite längre imorgon om jag ska orka vara upp till midnatt. Imorse vandrade vi upp kl 6 och då var jag inte alls redo att göra morgon men det var väl bara att gå upp det.
Men om dom får stanna uppe lite längre ikväll så kanske, fast det brukar inte funka på våra barn så vi får väl se hur länge jag orkar ha dom vakna =P Och vi får se när Jonas kommer hem. Han jobbar idag men jag tog ledigt. På torsdag är det dags för allvaret igen men skönt med lite mjukstart med bara två dagar =)
 
Undrar jag när snön tänker bestämma sig för att komma. William testa åka skdor inne i hallen igår för att öva lixom. Men vore ju lite mer skoj om man kunde testa ute på snö =P Jaja vi får väl se helt enkelt =)
 
Nej nu kan jag inte sitta här och inte göra något vettigt längre =P
 
Vi hörs =)