Dålig uppdatering!

Det har varit lite dåligt på att uppdateras här nu känner jag men det är fullt upp iaf så =) Nu är det snart 2 veckor sen lille skrutten föddes och tiden går fortfarande fort. Men det känns ändå som vi har haft han längre.
Han sover och äter mest hela tiden men det går väl kanske över så småningom =)

Förra gången jag skrev skulle BVC komma och skriva in William och det gjorde dom. Dagen efter var vi dit för att väga honom. Vi gick in till Gåvan där dom håller hus. Han hade gått upp och vägde då 3850 g så han växer så det knakar =) Imorrn ska jag dit med han igen så då får vi se hur mycket han väger, om han fortsätter uppåt. Men så mycket som han äter så borde han öka =) På kvällarna är han helt hopplös och ska äta typ hela tiden det lilla matvraket =) Men det smittar av sig på mig för jag är hungrig jämt nu, lite jobbigt mitt i nätterna för så orkar jag ju inte äta nåt =P

Det har varit jämn ström med folk som har hälsat på. Men det är ju trevligt med besök =)
Igår var vi till IKEA och lämnade tillbaka gardinstänger som vi inte skulle ha och så gick vi ett varv. Vi köpte fotöljer som står uppe i hallen nu. Där sitter jag och William om nätterna nu =)
Idag vart det en tripp till Västerås. Men nu är vi hemma igen och lilleman har fått mat så nu ligger han nerbäddad i soffan och kollar på TV =)

Imorrn börjar älsklingen jobba igen så då får vi klara oss själva hemma men det går nog bra det med.

Nej nu ska jag se om jag kan hitta nåt gott och äta på men jag är godissugen och det har vi inget hemma så det skiter sig nog =P

Ha en trevlig kväll på er.