Magsjuka

Ligger helt däckad i soffan just nu. Ska väl ta mina sista krafter att ta mig upp till sängen. Har varit ett hemskt dygn.

Men vi börjar från början.
I fredags kväll var jag på julbord med jobbet på Måns Ols. Det var helt okej mat och snacka om att man blev mätt.
Mamma fick passa William nån timme för Jonas kom hem sent.
På natten vaknade jag av att William grät och jag tänkte att han har väl tappat nappen som vanligt. Men när jag kom hade stackarn kräkts och satt och skakade och grät. Efter en sanering fick han sova mellan oss. Men efter en stund kräktes han lite till. Så då var det bara att sanera igen men sen sov han iaf. Jag däremot sov inge vidare. Men vid 6.50 var det bara att gå upp och roa pigg unge.
Han var pigg hela dagen. Vi åkte en sväng till Uppsala men på väg till maxi kräktes han igen så Jonas fick springa in och snabbhandla. Vi hade tänkt åka till Basse på kvällen men det blev inte så eftersom William inte var pigg.

Igår var han pigg igen. Vi åkte till Sala på julskyltning och mötte upp Linda, Elvira och Kicki. Vi åt sen kollade vi runt lite. Jag kände mig dock mysko i magen efter maten men vi knallade runt ett tag. Sen åkte vi hemåt. Dock var vi tvungna att stanna i Heby för då var det riktigt illa. När vi kom hem gick jag och la mig för att vila. Vart dock mycket spring fram och tillbaka från toan. Och jag som verkligen hatar att kräkas.
Efter ett tag var det även Jonas tur. Han ringde sina föräldrar som gjorde en insatts och hämtade William så vi kunde vila.
Natten var hemsk och dagen idag har varit jobbig. Mår inte alls bra än men har iaf inte kräkts idag. Vi har hämtat hem lillskrutten och nu sover han sött i sin säng.

Nu ska jag med försöka sova och hoppas jag mår bättre imorrn.

God natt