Mammaledig

Jaha sist skulle jag kolla på Trassel. Ni kan ju aldrig gissa vad som hände, jo jag somnade. Filmen funkade inte nere så jag gick upp och la mig i sängen och kollade och efter typ 5 minuter sov jag =P
Jonas kom hem vid kl 1 kanske men jag var vaken då.

I söndags var vi på kalas först och sen var Bengt och Monica här och åt. William fick ett fint litet pussel av dom och vi fick en fin blomma =)

Annars har jag väl jobbat och mått sådär men nu mår jag bättre.

I måndags avlivades lilla Essy. Vi har haft henne i typ 13 år så det är ett tag men nu var hon gammal och sjuk så det var bäst för henne. Men det är trist iaf, saknar henne. Det som är jobbigt är att det känns inte som att jag hann säga hej då på riktigt. Men hon har det bättre där hon är nu, jag får tänka så.

Idag jobbade jag över till kl 18 och när jag stämplade ut var det sista gången på drygt 2 veckor =) Är nämligen mammaledig från imorrn fram till den 19:e sep för William ska skolas in. Det innebär även att Jonas börjar jobba imorrn.
Sen ska jag börja jobba 75% så jag kommer börja 2 timmar senare på morgonen. Skönt att lämna William lite senare. Hoppas det kommer gå bra med dagos och så men det tror jag.

Nej om man skulle ta och sova nu då. Jag är helt slut. Hoppas William sover hela natten och tar lite sovmorgon som han tydligen gjort dom senaste dagarna.

God natt