En toppendag 😃

Jag brukar inte vilja åka någonstans direkt när jag är ensam med barnen. Eller iaf inte till butiker och så för dom är mer vilda än tama och lyssnar inte. Då blir det inte att man kan slappna av och kolla på saker heller så då känns det onödigt.
Men förr förra helgen gjorde jag det ändå. Jonas skulle springa Tunnel Run och jag ville inte sitta hemma och glo. Så jag packade in barnen i bilen och vi åkte till Gränby. Vi kollade i affärer, barnen fick nya skor. Även jag hittade ett par skor. Och jag handlade rätt mycket för att vara jag 😊 Det var riktigt roligt och vi hade en mysig dag. Båda barnen skötte sig jättebra och dom lyssnade på mig. Dom fick leka lite på några kullar dom har i gallerian och sen tog vi en sista titt i affärer. I den sista tröttnade Benjamin och satte sig och grät mycket på golvet men det var nog för att han var trött och hungrig. Vi åkte till Donken (barnen fick välja). vi åt även glass till efterrätt. Sen åkte vi hem och barnen slocknade i soffan.
På kvällen åt vi våfflor. jag och Jonas gjorde våra till langos och det var helt okej, lite sött dock.
 
 
Men den dagen gav mig massa energi och det var så kul att kunna göra detta med barnen utan att behöva tjata och vara genomsvettig efter typ 2 minuter och åka hem 😊