Äntligen hemma igen! ❤️

Dessa dagar har varit jobbiga men det har gått framåt så det är skönt.
 
Igår var jag där strax innan kl 10. Då låg han i ett annat rum för dom höll på att städa det andra rummet han hade. Han mådde inte så bra just då. Han hade vaknat vid 3 på natten och inte sovit så mycket mer. Han hade börjat få ont i huvudet då och var hungrig men han tog inga alvedom förrän på morgonen och då var det nog försent. Han hade kräkts ett par ggr också innan jag kom. När jag kom till hans rum så lyckades han sova en stund iaf men han blev väckt hastigt av att dom skulle flytta tillbaka honom till det andra rummet och det var inte bra för hans huvud. Han har typ migrän hela tiden. När han kom till sitt rum frågade han om han kunde få alvedon i armen istället för det fick han nere på akuten och det tyckte han hjälpte då. Och det får han ju behålla jämfört med tabletterna. Han petade i sig lite mat och alvedonen hjälpte väl till lite men jag gick ner till apoteket och köpte migränpuffar till honom. Han tog en sådan sen lyckades han somna och sov väl i 40 minuter. När han vaknade efter det mådde han mycket bättre så det var skönt. När läkaren gick sin rond så var det prat om att Jonas skulle få åka hem senare på kvällen så det vart han glad över. Dock ändrades det beslutet strax efter när läkaren kom infarande igen och sa att dom gärna ville ha honom kvar till idag iaf för dom skulle diskutera hans fraktur. Denna läkare talade även om att Jonas har en liten framtur bakom ögat som är orsaken till det blåa.
Kvällsmaten kom och Jonas fick i sig lite. Vi testade även att gå ut i korridoren så han fick gå lite. Det gick helt okej och han mådde rätt bra. Han hämtade till och med lite kaffe 👍🏻☕️ Sen kom Tina och Henrik förbi och hälsade på. Dom hade med mat till mig. Dom är såå snälla ❤️.
Efter att dom åkt var jag kvar en stund och det var så skönt att Jonas mådde bättre igen. han tog alvedon innan det var dags att sova och sen fick han ett par till som han skulle ta på natten om han vaknade och mådde dåligt.
Jag åkte hem strax innan kl 20 idag med. Fortfarande tomt och konstigt hemma.
 
 
 
Idag var jag inne vid strax före kl 10 igen. Jonas mådde riktigt bra idag. Han hade tagit alvedon vid 4-snåret sen hade han gått och hämtat kaffe vid 5-tiden 😁 Känns som ett steg i rätt riktning 👍🏻 Vi väntade på att ronden skulle bli klar så dom kunde komma med besked. Strax före kl 11 kom en sköterska och han sa att det var inga konstigheter med röntgenbilderna så det var bara att åka hem. Först åt han lite mat iaf och sen bytte han om. Sen begav vi oss mot bilen. Envis som han är ville han gå till bilen. Det var ju inte jättelångt men ändå en bit. men det gick bra, dock blev han lite trött när vi satte oss. Jag sprang in på Bauhaus och köpte salt sen åkte vi hem. När vi kom hem bäddade Jonas ner sig i soffan för han var trött. Han har legat där nästan hela dagen så det är bra. Jag var ute och saltade hela gården så det inte ska vara snorhalt.
Ikväll envisades med att laga lite mat. Det gick bra men han vart lite yr. Som sagt han blir trött rätt fort men det kunde ju vara så med hjärntröttheten så mycket vila är det som gäller.
Det är så skönt att han är hemma iaf och jag är så tacksam att det ändå gick så pass bra som det gjorde. Hoppas han sover bra inatt och slipper massa huvudvärk imorgon.
 
Hej då avdelning 85E
 
 Här ska saltas 👍🏻
 
 Skridskobana 😱
 
Nu ska jag nog med ta och sova lite.
God natt allihopa ❤️