Varmt och klass 1 varning

Jag tror jag smälter bort. Jag gillar sommaren det gör jag men nu kanske det är liiite för varmt.
 
Imorgon är sista dagen på semestern. Hur kan 4 veckor gå så snabbt? Helt sjukt. Men det är bara att ta tag i verkligheten och kämpa på igen =)
 
Idag är vi typ billösa så vi håller oss hemma hela dagen. Volvon har vait inne på service så Jonas tog den till Uppsala.
 
Igår var jag och barnen till Avesta och pappa och Jenny på restaurangen. Det var sjukt varmt även där. Barnen var högt och lågt och ingen lyssnade på mig. Men annars gick det bra =P På väg till Avesta i Sala vart det stopp pga filminspelning. Som tur var varade stoppet bara i ca 2 minuter.
 
 
 
 
I tisdags åkte vi till Elle i Bålsta och så tog vi pendeltåget till Stockholm och hade en heldag där. Grabbarna var lyckliga över tågåkandet och lejonen. Shoppandet sov dom sig igenom =P Vi hade en varm men trevlig dag =)
 
Pysselmeny på T.G.I Fridays
 
 William visar Elle sin tatuering =)
 
 <3
 
Lejon =)
 
 Lejon =)
 

Helgen som var var det fullt upp.
I lördags var jag och William på 5-årskalas i en lekpark nere i Gåvan. Barnen hade skoj och det bjöds på korv och fika. Det kom några regndroppar och åskade även men kalaset gick att genomföra ändå.
På kvällen var vi bjudna på mat hemma hos Ljuba, Joel och Sixten. Vi kom dit kl 18 och åkte hem strax innanmidnatt. William hade sovit lite middag och Benjamin ännu mindre men dom höll igång hela kvällen utan skrik och bråk och trötta miner =) Maten var god och det var en trevlig kväll.
Barnen höll sig till och med vakna hela vägen hem (inte så jättelångt men iaf =)) men när vi kom hem var dom inte svåra att natta kan jag ju säga =)
 
I söndags fick vi sovmorgon till kl 10 då William vaknade och Benjamin väckte vi 10.15 =)
Jag målade lite på lekstygan och Jonas tvättade bilar. Sen kl 16 var det kalas i fjärdhundra så då befann vi oss där. Det bjöds på grillat och sen fika.
 
Sist jag skrev var vi på lagunjakt. Vi hittade den tydligen men det såg inte ut som vi trott så vi trodde vi kommit fel så vi åkte igen. Nästa gång ska vi gå iland och hitta stranden för vi va helt rätt =) Men det var skoj att åka lite båt ändå. Picknicken tog vi på bryggan vid huset ist men det var mysigt det med =)
 
 Ute på havet
 
 
 
 
 
Vi var även i Furuvik och det var också en mycket varm dag. Vi kollade på djuren och barnen åkte karusell. Vi hade en mysig familjedag =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite mer bilder från Kolmården också när jag ändå håller på =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det vart mycket bilder i detta inlägg men hoppas det inte gör något =)
 
Nu ska jag nog dra ur internet för det mullrar på håll. Kommer nog regn med snart för det blev helmörkt på himlen.
Kanske blir det lite behagligare ute sen =)
 
Ha en bra dag =)