Trött!!

Idag är jag trött känner jag. Men vi har varit i farten hela dagen eller ja fart och fart men iaf =P
Först va vi in till stan och fikade med Sabine och det var trevligt =) Sen bar det av till barnmorskan. Denna gång fick vi iaf komma in så det var ju bra. Vi hade egentligen tid i förra veckan men när vi kom dit då så var det bara en barnmorska där och hon hade fullt hela dagen och jag var tydligen inte en av dom. Hon vi träffade gången innan hade gjort fel på något vis så vi hade fått tid idag ist. Men som sagt idag gick det ju bättre. Tog nya blodprover eller vad det nu är man tar i v35. Magmåttet hade ökat från 32 till 35 men jag väger inte så mycket mer, idag var det typ 35.5 kg. Förra gången jag var där hade jag väldigt lågt järnvärde. det var nere på 96 tror jag och det var ju mycket lägre än innan när jag låg på typ 116. Men det måsta ha blivit något fel då för idag var jag ju uppe på 132 och barnmorska sa att det kunde inte ha ökat så mycket på 2 veckor så.
Jösses vad obehagligt det var när hon skulle kolla hur bebisen låg, den ligger med huvudet neråt och har gjort det ett tag nu men hon tryckte väldigt mycket vill jag lova och det var inte alls skönt men hon kände att huvudet gick att röra på så bebisen är inte fixerad än men obehagligt var det =P
Nästa gång ska jag gå i Heby för då har vi flyttat =)

Efter barnmorskan åkte vi hem och så sålde vi min Pontiac och det var himla skönt att den äntligen blev såld =) Sen var det bara raka spåret till nya huset för det skulle komma en och värdera det och det gick bra. Men nu är vi iaf hemma, vi ska äta lite sen ska det börjas packas. Vi hoppas att vi kan köra iväg resten av vårat hus på onsdag redan och det är nog inte helt omöjligt =) Åh vad jag ser fram emot att flytta nu =)

Nej nu ska det ätas lite och sen packas =)
Trevlig kväll på er