Jaha ja....

Så då var man hemma igen då. Börjar bli lite drygt det här att jag har varit hemma lite ofta nu. Det är ju inte direkt så att det är skoj att bara ligga hemma men det är inte så skoj att vara på jobbet när man inte mår jättebra. Men om två veckor bär det iaf av till varmare breddgrader tack och lov =) Ska bli så underbart skönt att få komma bort ett tag, känns som det behövs faktiskt. Ladda upp batterierna med lite sol och värme så är man nog fit for fight sen när man kommer hem =)

I helgen så har det vart rätt så lugnt iaf. I fredags åt vi pizza och slöade vid tv:n, jag sov säkert men iaf =P I lördags var vi till Jonas föräldrar och kollade om vi ville ha något som dom itne ska ta med sig i flytten så vi fick med oss lite saker hem iaf. Sen var vi till Johanna och Calle och åt Tacos och det var massa gott. Sen kollade vi å Dr Jekyll och Mr Hyde tror jag den hette, den var völ inte så bra men men. I söndags tapetserade vi lite och satte upp en planka och sen var vi hem till Linda. Jens var ju hemma i helgen så dom hade fixat mat till oss. Tacokyckling med ris och fetaostsallad =) Mycket gott. Sen skjutsade vi militärpojken till stationen och sen åkte vi hem och degade vid tv:n och ja jag sov =P Det är ju inte direkt mycket bra på tv så då kan man passa på att sova tycker jag =P

I veckan tror jag inte att det händer så mycket. På fredag ska vi äta på Akropolis med lite folk från jobbet och några andra och på lördag ska vi äta där igen men då är det för att fira att Jens fylt 20.

Nu ska jag nog ta och äta nåt tror jag.

Trevlig dag på er