Klippkort på vårdcentralen

God kväll. Jag vabbar jag. I början av veckan var det William med sina fingrar. Ringde till vårdcentralen i måndags för att få råd. Dom visste inte vad det kunde vara så vi skulle smörja med mjukgörande.

I tisdags var jag och William in på drop-in så dom fick kolla på fingrarna iaf. Vi vart dock inge klokare. Dom visste inte vad det kunde vara. Inte scharlakansfeber eller höstblåsor sa dom men vad det är förblir ett mysterium. Vi köpte mjukgörande salva på Apoteket och ska smörja över helgen. Har det inte blivit bättre ska vi in igen. 
Men det har blivit bättre. Dock har huden på ett finger spruckit men det är väl för att det är tunn hud där nu. Men skönt att det går åt rätt håll.

Kollar på brorsan när han spelar fotboll ❤️

Igår morse började Benjamin hosta från ingenstans. Han hostade så han kräktes slem så då vart det vab med honom ist. Jag ringde vc även då eftersom han alltid blir hostig och kräks massa slem så fort han blir det minsta snorig. Då hade dom ingen läkartid så vi fick avvakta.

Liten boll ❤️

Idag ringde jag tidigt till vc så vi fick en läkartid. När vi var där var benjamin jättetrött men jätteduktig. Läkaren kände på halsen, kollade öronen, lyssnade på hjärta och andning och kollade halsen. Allt lät och såg bra ut. Han har ganska stora halsmandlar (tror det var dom) så det kan vara bidragande till att han har lättare att bli slemmig eftersom det är trängre i halsen. Men vi fick hostmedicin på recept som man kan ge när det är som värst, till exempel på natten. Känns bra och för en gångs skull var läkaren vi träffade bra och verkade veta vad han höll på med 👍🏻

Tröttis ett

Tröttis två ❤️

Imorgon tänkte jag inte varken prata med eller besöka vårdcentralen. Det räcker med fyra dagar 😜

Nu har jag även tagit tag i en del av det stressiga i mitt liv. Jag har lämnat in papper om att gå ner i tid.. Det känns så jävla skönt. En sten har lyft från bröstet. Och det nya schemat kommer börja redan 1 oktober så det är ännu bättre.

Nu ska jag kolla klart på hela Sverige bakar och sen sova. Hoppas natten blir lugn och att Benjamin sover bra och att dom båda sover längre än imorse när dom gick upp före kl 6.

God natt på er