Nu är det SEMESTER =)

Som jag har längat efter semester =)
 
Jag var som sagt hemma och vabbade i början av veckan. Två dagar blev det så det var skönt att det inte höll i sig så länge.
 
Vi har mycket att göra på jobbet så det blir en del övertid om man kan. Jag kan inte så ofta men ibland så. I torsdags vart det från kl 6 till kl 18. Dock tog jag en paus från jobbet vid kl 8 för att åka till dagis på utvecklingssamtal =) Barnen sköter sig bra och dom trivs som fisken i vattnet. Vi har inte trott annat heller men det är kul att höra att det går bra för dom.
Jag kom tillbaka till jobbet lagom till frukostrasten och sen var det bara att jobba på =)
 
I fredags var det dags för sista arbetspasset innan semestern, trodde jag ja =P Men det visade sig att det blev lördagsjobb och jag tackade ja. Tänkte att ett sista ryck kan jag göra =)
På kvällen kom Björn över med barnen. Vi åt grillat och även en del jordgubbar =)
Dom skulle sova kvar här så barnen var överlyckliga. Dom har inte haft kompisar som sovit kvar förut. William, Nellie och Benjamin sov i Williams rum. Dom ville gå och lägga sig snabbt för dom tyckte det skulle bli så skoj =) Tror dom var trötta för dom somnade snabbt alla tre.
Edwin och Björn fick sova i Benjamins rum.
 
I lördags då åkte jag till jobbet kl 7 och då sov alla andra då förstås. Och sovmorgon tog dom visst med.
Kl 12 var det färdigjobbat och jag kunde stämpla ut för sista gången på 4 veckor =) Så nu har jag semester.
 
Kul väder strax innan kl 7 i lördags på väg till jobbet
 
När jag kom hem åkte Björn och barnen hem och vi andra åkte till Uppsala för att köpa lite saker. Blev bl.a en sandlåda =)
 
Vi fick äntligen upp gardiner i köket. Tog "bara" typ 5 månader =P
 
På kvällen kom Elle och vi åt tacos och kollade på Tillbaka till Bromma. Den var inte bra men vissa saker skrattade man ju åt. Skämskudden kom fram ofta för både Jonas och Elle =P
Sen kollade vi på Superman men både jag och Elle somnade då så vi såg inte mycket av den. Vid 00.30 åkte hon hem och vi stupade i säng.
 
Imorse blev det inte mycket till sovmorgon dock. Benjamin vaknade kl 6.45 (bättre än 5.45 iaf =)) och sen var det full rulle.
Idag skulle vi ha hämtat hem en lekstuga men eftersom det har regnat så mycket är det för blött i marken för att kunna få upp den där den ska stå. Vill ju inte paja hela gräsmattan så vi får vänta några dagar.
Mend et ska ju itne bli så ul väder i vecka heller. Men nu ska det inte regna hela veckan tror jag utan "bara" i början och på onsdag blir det regn. Sen kanske temperaturen kommer stiga lite iaf så det hoppas jag på. Vill inte bara ha regn på semestern =(
 
Grått och trist =( Men värmen verkar komma smygande iaf.
 
Vi har iaf monterat ihop sandlådan så den ska på plats sen och fyllas med sand =) Annars händer inte mycket idag. Barnen sover lite nu men dom vaknar nog snart.
 
 
 
Blev iaf somrig lunch idag. När sommaren inte finns ute får man hitta på den någon annanstans =)
 
Hoppas ni andra har lite bättre och roligare väder än det är här.
Ha en bra dag =)