Tandläkaren med skrutten

William har varit på dagis två dagar denna vecka =) Vilket betyder att han är feberfri och frisk =) Dock är han väldigt gnällig och allt man gör är fel men det kanske är 2-årstrotsen som är på gång. Men det är väl smällar man får ta.

Igår åkte jag en sväng till IKEA för att köpa lite småsaker till nya barnrummet. Det tog tid att vanka igenom hela eftersom jag inte rör mig fort men till slut så kom jag ut igen =P
På kvällen upptäckte jag att William hade en lös tand. Det var ju inte bra, han ska ju inte tappa några tänder än på länge. Den sitter inte jättelöst men den är ju lös.

Imorse ville William inte alls bli lämnad på dagis. Det har inte hänt förr men idag grät han hysteriskt och klättrade på mig och skulle upp i famnen. Sen tog en av fröknarna upp honom och jag gick och jag hörde hur han grät. Det var jobbigt att lämna då. Jag åkte hem och ringde folktandvården. Dom sa att vi skulle komma dit och visa upp tanden iaf. Så vid 14.15 fick vi tid.
Innan jag skulle hämta honom så fikade jag med mamma, linda, elvira och jocke.
Sen var mamma med och hämtade William och sen till tandläkaren. Han ville inte alls visa munnen. Han ville knappt ta ur nappen så. Men hon sa att om han slagit i den så skulle den växa fast igen (vad skönt tänkte jag som var helt säker på att den skulle lossna helt så han får gå runt med glugg i flera år). Men vi skulle hålla koll på om han verkade få ont eller om tanden blir grå eller om han får som en finne under tanden på tandköttet för då måste den tas bort. Men jag hoppas den fastnar igen. Vi ska dit igen nästa månad på 2-årsinformation så då ska dom kanske kolla igen om han vill samarbeta då =P Men skönt iaf att den troligen kommer få vara kvar =)

Imorgon ska jag nog ta tag i den där vaggan så den blir klar någongång. Men vi får väl se om jag orkar eller inte =P

Nej nu ska jag kolla klart på Kniven mot strupen och sen ska jag sova. Som sagt jag är trött jämt nu men det går väl över nån dag (inte på länge antar jag men iaf =P)

Ha en trevlig kväll =)
God natt på er.