Min 30-årsfest (Fyllde den 1: aug men bättre sent än aldrig =P)

Ja inte är jag världens snabbaste på detta heller men men bättre sent än aldrig har jag hört =P
 
Det är ju så att jag har fyllt 30 denna månad (snart är det en månad sen, fyllde den 1:a aug) och det firades ju =)
På fredagen när jag fyllde kom svärföräldrarna förbi och grattade och även Anna och Naomi var här. Vi fikade lite och sen tog Jonas föräldrar med sig våra barn till Söderhamn under helgen.
Elle var också här och på kvällen när dom andra hade åkte åkte vi in till Uppsala för att hämta upp Jonas och sen äta lite mat. På vägen hem handlade vi inför lördagen.
 
På lördagen fixade vi en del hemma. Vi åkte till Sala för att lämna en bil där och för att lämna lite saker i Jonas föräldrars lägenhet där vi skulle sova. Vi åt även frukost i stan. Sen var det bara hem och fixa klart resten.
Kl 18 dök gästerna upp. Jag fick så mycket fina presenter =) Vart så glad för allt fint =)
Vi åt mat, drack cider och shots och sen åt vi tårta innan vi skulle ta bussen in till Sala. Men vi kom bara till Heby för att Jonas hade kollat fel =P Som tur var kunde Johanna skjutsa in oss så det tackar vi för =)
Väl i sala gick vi till Tinget. Där har jag aldrig varit men det verkade trevligt och vi hade skoj =)
När det stängde gick dom flesta hem och några gick in på hotellet. Vi var utanför och åt mjukglass och sen gick vi hem och sov =) Det var toppenkväll =) Så tack alla inblandade =)
 
Linda och Tina
 
 Kevin, Linda och Tina
 
 Tina, Linda och Lovisa
 
 Jag och Elle
 
 Tårtan =)
 
 Björn, Jonas och Jörgen
 
Aron och Elle
Folk =)
 
Sång eller så har dom ont =P
 
=)
 
 Jörgen visar hur stark man blir efter en mjukglass =P
 
 <3
 
 Multitasking ;P
 
På söndagen tog vi en promenad i Sala (jag, Jonas och Elle) sen åt vi lunch och efter det begav vi oss hem för städning. Sen var det lite slapp i soffan innan barnen kom hem igen =)
 
 
 
 
 
En mycket trevlig födelsedagshelg blev det =)
 
Helgen efter vart det mer kalas men då men släkten =) Mycket tårta har det blivit i sommar men det är smällar man får ta ;P
 
Igår jobbade jag en sväng. Mellan kl 7 och kl 12 var det. Tiden gick ganska fort och när jag kom hem kom Elle hit. Vi åt lunch och sen sov barnen. Sen var vi ute och spelade lite fotboll och badade hunden =)
Det vart även en tur till skogen och sen en tur till godisaffären =) Sen åkte elle hem och vi nattade barn och sen kollade vi på The secret life of Walter Mitty. Jättebra film tycker jag =)
 
Idag har vi gått på promenad till och från gåvan. William cyklade hela vägen både fram och tillbaka så han har nog cyklat närmare 7 km idag. Så himla duktig var han. Han har knappt cyklat något men han ville testa så då gjorde vi det. Vart dock lite bråttom hem då Jonas var tvungen att åka iväg. Så det var språngmarsch hem för mig med vagn och så. Snacka om att jag var helt färdig när vi kom hem men det var bra träning så det var ju positivt =)
 
Just nu sover barnen och jag passade på att duscha och så tvättar jag. Annar blir det inte mycket mer. Får se när Jonas kommer hem med. Hoppas han har positiva besked med sig.
 
Hoppas ni haft en bra helg och en fortsatt bra söndag =)