Nu börjar vabben

Så nu har den första vabben anlänt. Benjamin tog den första förkylningen efter semester. Men vi höll i i 3 veckor innan den slog till så det var ju alltid något. Han började låta nästäppt i lördags kväll och det höll i i söndags men inte så farligt. Igår hade han dock feber och har börjat hosta. Inatt var hostan jobbig i perioder men till slut så somnade både han och jag. Just nu sover han lite middag och det är bra för det behöver han.
William är på förskolan en sväng han. Det är så skoj att han trivs så himla bra på den nya avdelningen och han känns så stor helt plötsligt ❤️
Ikväll kör fotbollen igång här i gåvan igen så den ser han fram emot.
 
😴❤️
 
Helgen kom och gick i hög hastighet.
I lördags blev det jobb mellan kl 7 och 12. Sen var det bara fort hem och kasta i sig mat för att sedan åka på barnkalas. Barnen hade jätteskoj med stor hoppborg och allt. Efter ett par timmar åkte vi hem och då var det bara att göra sig klar för nästa grej, grillkväll i Aldersbo. Vi hade fått för oss att det började kl 18 så det kändes lugnt men det började visst kl 17 så lite stressigt blev det men det gick bra det med 😝 Vi hade en mycket trevlig kväll och det var så kul att träffa alla igen. Måste ske oftare 👍
 
Morgonens dimma
 
 Hoppa hoppa 😊
 
 William pratar lite med Rufus ❤️
 
 Barbro fastnade också på bild 😍
 
Vet inte om det var myggen eller kylan, eller båda kanske 😋
 
 Batman var på besök 😍
 
 😍
 
I söndags på förmiddagen gjorde Jonas massa matlådor av det vi hade hemma. Så nu ska vi klara oss på det ett tag 👍 Sen klippte han gräset och jag körde med trimmern. Sen åkte vi till Sala på familjedag i stadsparken. Där fanns en brandbil, barnteater, ansiktsmålning, smådjur mm. Barnen ville ha ansiktsmålning tills vi kom dit, då ville dom inte alls ha det. Sen åt vi glass och efter det gick vi till bilen och åkte hem.
 
 
 
 
Igår kväll efter att barnen nattats tog jag mig en tur på cykeln. Mötte typ 20 000 flygmyror men jag höll munnen stängd så jag slapp svälja dom 😋 men typ hela jag vart täckt av dom. Men jag kom fram och det var skönt efteråt 👍 Det var bara att hoppa in i duschen och svalka sig sen. Skönt att sätta sig i soffan efteråt. Och sen började som sagt Benjamins hosta härja så det vart sent i säng.
 
 
Nu vaknar nog Benjamin till liv så han ska få lite mellis om ett tag. Ha en bra dag alla där ute.