En vecka på landet =)

Jaha ja så var det ny vecka + en dag då.
I lördags på tävlingen gick det bra. Jag fick ihop 382 (mitt näst bästa resultat) och jag vann i min klass =) Tog itne hela dagen så det var skönt. Åkte hem och väntade på Jonas sen gjorde jag mig klar och sen hämtades vi upp av Jörgen och Aron och så åkte vi till Patrik. Där var det lite folk, vissa som jag inte kände och vissa som jag kände =)
Det var trevligt där, sen åkte jag vidare med Jonas och dom andra till en annan förfest och dör skrålades det på Rock Band eller nåt liknande. Jag satt bara i soffan och inte skrålade tack och lov =P
Sen gick vi ner till hotellet och träffade dom andra. Var nog helt okej på hotellet men man var ju helt slut så vi gick hem rätt tidigt och slocknade direkt.

I söndags var en sån där mysdag =) Vi kollade på film och bara degade =) Sen bar det av ut till Skorkebo där jag är bosatt denna vecka =) trevligt värre =)

Nu sitter jag i min lägenhet och ska väl bege mig till Heby på skytte. Är ju SM nu i helgen så jag ska väl träna lite till innan dess. Orkar egentligen inte men men. Sen åker jag direkt till Skorkebo och väntar på Jonas som är hos nån och meckar med hoj.

Uppdatering här sker inte så ofta som ni märker men jag försöker =)

Ja just d ja i går hade vi besök av självaste Fredrik Reinfeldt på jobbet. Jag höll mig nog undan alla filmteam och kameror rätt bra tror jag =P

Nej nu ska jag bege mig men jag återkommer =)