Skruttdag!

Tack och lov är denna dag snart slut och jag ska snart sova. Ska bara se på Sofias Änglar först.

Har inte sovit så bra inatt. Kom i säng sent (iaf för att vara jag så =P). Klockan var efter 23 iaf. Sen var jag nog upp till William ett par ggr och gav honom nappen. Sen vid kl 03.00 ringde Jonas alarm för han skulle upp så då vaknade jag ju. Han skulle bege sig till Arlanda och vidare mot Schweiz och kommer hem på onsdag.
Jag lyckades somna om lite grann men vid 5 vaknade William och sen ville han inte sova mer. Jösses vad trött jag var.
William verkade däremot pigg och var på bra humör. När vi kom till dagis sprang han runt hela dagiset och vrålade och var galen <3 Tror han har saknat att vara där. Så skönt att han trivs så bra =)
Jag åkte vidare till jobbet (känns som det var en evighet sen jag var där sist =P), stämplade in och kollade schemat. Skulle vara på rangeringen (vilket typ betyder att man sorterar paketen som skickas iväg). Det gick bra före frukost, var inte så mycket att göra så jag hann med bra. Men efter frukost brakade helvetet löst tror jag. Då kom alla paket på samma gång. Banan blev full, bordet blev fullt och paketen var överallt. Jag ville int vara med alls då, bara sätta mig ner och gråta. Jag kan ju inte direkt springa heller (jag rör mig inte alls fort annars heller). Var kaos typ ända fram till lunch. Snacka om att det var skönt att sätta sig sig ner sen. Var värre att resa sig sen, då var jag stel. Och tröttheten har npg bara blivit värre under dagen men till slut var klockan 16 och vi fick åka hem. Hämtade en trött skrutt på dagis och sen åkte vi hem.

Vi har inte gjort mycket hemma ikväll men vi var nog lika trötta båda två. William var inte så svårnattad heller. Behövde bara läsa lite sen sov han. Så jag hoppas han sover hela natten nu så jag med får göra det =)

Ja jag hoppas jag är piggare imorrn iaf och att det sen snart är onsdag så jag får träffa min stor älskling igen. Har iaf pratat med honom en snabbis ikväll så William fick säga god natt med.

Nej nu ska jag fixa allt i reklamen så jag kan gå upp och sova när programmet är slut.

God natt på er.