Inte mycket jobb denna vecka inte.

Nu är det då snart helg igen. Förra helgen var det fullt upp.
 
I lördags var jag och barnen ner till Heby och kollade på karnevalståget. Benjamin ville mest hem och låg i mitt knä mest hela tiden. När vi kom hem hade han lite feber så det var inte så konstigt.
Jonas kom hem från Ystad vid 18-tiden. Då åkte jag och William till Ewa för att fira hennes 30-årsdag. Vi kom hem vid kl 22 och då var vi trötta båda två. Benjamin sov sedan länge.
 
 
 
Älgarna är på människosafari
 
 William roade sig på 30-årsfesten 😊
 
I söndags var det först barnkalas och det var fullt ös i 2 timmar. Sen hade vi ett par timmars paus och sen var det dags för nästa kalas, för släkten. På kvällen var vi alla trötta och det var inga som helst problem att somna.
 
Tårta nummer 1
 
 Tårta nummer 2
 
 Williams majs växer på 🌽😊
 
Denna lilla sötnos hade vi besök av 😊
 
I måndags var jag och Benjamin hemma för han hostade en del fortfarande. Det hade gått bra för William på skolan så det var skönt.
 
I tisdags började jag känna att jag mådde dåligt. Hade vaknat på natten med en konstig känsla i halsen. Men jag klarade av jobbdagen men mådde sämre under dagen. Sen hämtade vi farmor vid bussen för hon skulle passa barnen när jag och Jonas var på föräldramöte. När jag kom hem så mådde jag ännu sämre och drack en jättevarm kopp te. Feber hade jag med fått.
 
 
 
I onsdags mådde jag inte bättre så jag stannade hemma. William hade idrott för första gången i skolan. När jag hämtade honom visade det sig att han hade inte duschat och inte bytt om efteråt för han var rädd att dom andra skulle skratta åt honom. Lilla gubben. Men jag kan tycka att det vore bra att ha en vuxen med där inne som håller lite koll. Dom hade även duschat i typ 50 minuter. Vi fick höra på föräldramötet att det skulle vara en vuxen med dom men tydligen inte så det måste jag ta upp. Hur gör dom hos er andra? Har dom idrott i förskoleklass?
På kvällen var det fotboll som jag var tvungen att ta mig ner på eftersom Jonas inte hann hem i tid.
 
Igår mådde jag bättre men då var det Williams tur att bli sjuk. Han hostade och snorade och på eftermiddagen hade han feber och även på kvällen.
 
Idag är förskolan stängd och William är fortfarande förkyld så vi hänger hemma idag med. Vi får se hur helgen blir beroende på status på alla familjemedlemmar.