Snart är 2014 över

Tänk vad snabbt detta år har gått. Tycker ni inte det?
 
Imorgon är det alltså sista dagen på detta året. Hoppas på att nästa år blir toppen =)
 
Igår tog vi ungarna till Hudik och till Mulle Meck =) Dom trivdes där kan man lugnt säga. Dom körde Mulles bil, åkte rymdraket och meckade lite.
Mot slutet av vistelsen var dom trötta och även griniga. Vi åt en bit mat innan vi åkte tillbaka mot Söderhamn. Vi hade tänkt gå på stan en sväng men eftersom barnen inte var på sitt bästa humör så skippade vi det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag efter frukost åkte jag och Jonas in till Söderhamn. Jag shoppade en kofta och lite nagellack. Måste ju byta ut till nyår =)
Sen åkte vi tillbaka och då var det picknick som gällde. Vi tog med oss pulkor och boben och begav oss. Barnen gick en bit först sen åkte en bob och en pulka och så bytte dom på vägen hem.
När vi kom fram började Jonas och Micke med grillen och jag, Lena och barnen byggde vår variant av Olof =)
Sen var det mat och då började Benjamin gnälla. Han skulle inte ha hela korven, det var kallt och inget var bra. Sen gnällde och grät han mer eller mindre hela vägen på boben tillbaka. Ganska tröttsamt och inte speciellt kul. Men han somnade fort när vi kom hem så jag antar (och hoppas) att det bara var tröttheten. Men han har varit otroligt gnällig i flera dagar nu så det känns inte så skoj. Kanske är han inte helt frisk än från sin förkyldning. Hoppas iaf att han är gladare när han vaknar.
William testade åka lite skidor med när vi kom tillbaka. Var dock lite för isigt så han gav upp. Från typ -15 igår morse till +2 grader idag och regn. Inte så skoj väder.
 
 
 
 
 
Imorgon är det då som sagt nyår. Barnen fick bestämma sin meny själva. Till förrätt ville dom ha köttbullar på spett, till huvudrätt pannkakstårta och till efterrrätt mackaglass (sandwich) =) knasbollarna <3
 
Hoppas ni får en trevlig nyårsafton och ta det lugnt =)