Effektiv helg.

God kväll. Jag har nyss slagit mig ner i soffan efter en dag ute. Man blir helt slut men det är skönt när saker bli gjorda.
 
I torsdags hade vi tidig dag. När vi kom hem sålde vi camaron eller gula bumblebee som barnen säger. Lite trist var det allt men det var det bästa eftersom vi inte åker i den så mycket som vi borde. På väg hem från fotbollen i onsdags bröt William ihop helt och fullständigt för att vi pratade om att bilen skulle säljas. Han grät så mycket så mycket och sa om och om igen att han vill ha en platt raggarbil. Lilla älsklingen ❤️ Men han var inte lika ledsen sen när han såg bilen åka iväg som tur var.
Just det ja barnen hade haft det så himla bra på förskolans dag idag. Dom hade fått ansiktsmålning, sett hästar (William hade även ridit och Benajmin sa att han var allergisk, vilket han inte är 😂), kaniner, tuppar och en hund. Den lilla brandbilen hade varit där. Dom hade fått måla på ett långt papper ute på väggen. Sen hade dom även ätit lunchen ute, hamburgare och fått galss. Så det var två mycket lyckliga barn jag fick med mig hem 😊
 
Hej då Bumblebee
 
 
 
I fredags hade vi lång dag men direkt efter jobbet åkte jag och barnen in till Sala för att köpa ett klädpaket till Benjamin. Sen åkte vi hem och Jonas kom hem strax efter. Då lagade vi tacos och kollade på TMNT. Men alla var så trötta så vi såg inte klart den. Jag skippade gymet på morgonen för jag var så trött i torsdags kväll så jag behövde vila och oj vad det hjälpte. Kände mig mycket piggare under dagen så det var bra.
 
 
Igår efter frukost åkte vi till Uppsala och Gränby. Det var dags för Twinrix spruta nr 3 och så passade vi på att ta nr 1 mot TBE. Vi har varit på ett annat ställe och tagit dom andra men det är samma företag så vi tänkte då tar vi på Gränby ist så slipper vi åka ner på stan. Det gör vi inte om säger jag bara. Bävar inför nästa spruta mot TBE. När vi har tagit innan har hon som gjort det varit jätteduktig med barnen och sprutat in jättesakta så det inte ska göra så ont och dom har varit lugna och inte tyckt det varit så farligt. Men denna gång var det hemsk. Jonas började,det gick bra. Hon tog båda sprutorna på samma gång. Sen var det min tur och det gick bra. Twinrix-sprutan kändes ganska mycket men tänkte att hon gör det saktare på barnen. Sen började helvetet. William var på tur och han började gråta direkt och skrek sig igenom sprutorna. Hon stack in den ena jättelångt och sprutade in fort för att det skulle gå fort kändes det som. Då hade jag ända stått och sagt två ggr att det var så bra att dom sprutade in sakta sist så det inte gjorde ont. Gissa hur lätt det var att få Benjamin att vilja ta sina sprutor efter det. Inte all. Han började gråta hysterisk innan hon började och han blev genomsvettig. Inget funkade men vi var ju tvugna att ta dom. Jag höll i honom och hon stack honom och sprutade in lika fort där. Sen var han rätt okej men William blev likblek, kallsvettig och hostade så jag trodde han skulle kräkas men som tur var gjorde han inte det. Efter vi betalat och gått ut (där det stog massor med folk på kö som måste ha hört oss) tog vi frisk luft så han återhämtade sig. Sen var dom sig själva igen. Men fatta känslan jag hade, jag kände mig som världens sämsta mamma. Vi gick in i gallerian igen och köpte skor till barnen som dom ska ha på ett bröllop vi ska på om mindre än en månad och sen gick vi och köpte Frozen yoghurt med massa gott på. Dom fick välja vad dom ville ha och blev mycket nöjda med det. Dom fick även varsin leksak från leksaksaffären för dom varit så duktiga.
Efter det åkte vi hem och började sortera massa skit vi haft legat utanför pannrummet och på släpkärran. Mycket skit blev det.
När det var klart var det dags att gå in och göra oss klara. Vid 16.30 åkte vi till Sala för att bowla. Så kul vi hade. Barnen var jätteduktiga och hade superskoj vilket var syftet. Sen åkte vi ner på stan och gick till Mat och Prat för att äta. Och gud så mätta vi blev allihopa. På väg hem gick jag in på natti för att köpa lite hallonmumrikar och sen åkte vi hem.
Vi kom hem strax efter kl 20 så då skulle vi kolla på gladiatorerna men det var inget. Så då kollade vi klart på TMNT istället och sen var det god natt för barnen.
 
😍
 
😍
 
 
 
Förrätt
 
 Varmrätt
 
Idag vaknade jag med huvudvärk vilket inte var skoj men efter en alvedon vart det bättre. Efter frukost gock vi ut och började tvätta släpkärran. Den har inte fått kärlek på länge så den behövde verkligen bli ren. När det var klart lastade vi på första lasset med skräp och åkte till returen. Efter 3 vändor var det klart och gud så skönt att ha fått bort allt skit. Vi stannade i Heby och åt. När vi kom hem klippte Jonas gräset och kärde med trimmern. Vi har även fixat plats till kärran till fyrhjulingen och släpkärran.
När barnen ville gå in nu ikväll ramlade förstås Benjamin. Han gick balansgång (fast jag nyligen sagt till honom att han inte skulle göra det) och ramlade på en av våra lampor så han lyckades skära sig i handleden. Han fick två sår varav det ena blödde en del så han fick ju panik. In och tvätta och plåstra om honom. Sen satt han i soffan utan att röra sig. Jag fick duscha av honom iaf och efter det började han röra med på sig (dock höll han armen still). Han var iaf lugn när vi nattade och det var tur att det inte blev så stora eller djupa sår. Det hade ju kunnat blivit värre. Han har sån otur denna lilla kille så ❤️
 
Skillnad 👍🏻
 
 👍🏻
 
Imorgon sparkar vi igång en ny vecka och på kvällen blir det avslutningsfest för Williams avdelning Nyckelpigan. Dom ska uppträda och det blir fika. Verkar ju som det ska bli fint väder med 👍🏻
 
Blev väldigt mycket text men hoppas ni orkar läsa det ändå.