Tvätta, diska, äta

Det är det jag gör hela dagarna känns det som. Har tvättat massa (för att få bort alla ögonbaciller) och diskmaskinen blir full efter varje mål känns det som.
 
Annars då. Jo ögoninflammationen håller sig kvar. Tyckte det var bättre i tisdags då jag inte behövde torka ögonen på honom alls men igår var det tvärtom så jag fick torka massa ist. Han blir mer och mer sur ju mer jag måste torka men så kan det vara.
Idag har jag inte behövt torka så mycket, dock var båda ögonen ihopklistrade imorse så han hade panik innan jag fick upp dom.
Vi har inte gjort så mycket värt att skriva om eftersom vi mest är isolerade inne. Ute har vi varit lite varje dag iaf så barnen har fått springa av sig lite energi och fått frisk luft. Känns även som dom kommer bättre överrens ute. Inne är det mest bara tjat, gnäll och bråk. Efter över en vecka hemma så börjar det bli ganska jobbigt 😓
 
Har sytt en mössa till Benjamin
 
 Spindelmannen har varit här och ätit
 
 Det har varit lego överallt
 
 Pyssel på altanen
 
 Sandlådelek
 
 Lite vila i soffan
 
På lördag är det iaf tänkt att jag ska få komma ut och träffa vuxna människor igen. Det ser jag fram emot. Då blir det mat på Mat & Prat och sen en sväng till Tinget. Innan allt detta ska vi besöka kyrkogården i Heby och i Sala för att tända ljus.
 
Ja men det var väl ungefär det jag hade att skriva just nu. Inte mycket att hurra för men lite iaf 😝 Snart hoppas jag kunna skriva om lite annat än sjukdomar 😜 håll gärna tummarna för det 😜