Kul natt...

Eller inte. Idag kommer jag inte vara på bra humör känner jag redan nu för jag är så fruktansvärt trött och har ont i huvudet som satan.

Igår så somnade jag väl strax efter kl 22 men vid 00.30 vaknade jag med ett ryck. William ville ha mat (vilket var ovanligt tidigt för han) och så märker jag att Jonas inte är hemma än vilket han borde ha varit om tiden han sa till mig stämde. Det kanske bara är jag som är mesig men jag blev iaf orolig och fick hjärtklappning. Iaf matade jag William sen var jag tvungen att släppa ut hunden för hon trampade fram och tillbaka på nedervåningen. Skickade ett mess och fick väl iaf ett svar men jag var ju redan hur pigg som helst.
Vid 01.30 kom han väl hem iaf men jag kunde inte somna om. Vid 4 var William i farten igen och vid 5 kanske jag lyckades somna efter mycket om och men.
Nu vid 7 vaknade jag av ett mobillarm och jag tror William med gjorde det för jag hörde hur han bökade i sitt rum så jag gick in dit och där ligger Sveriges piggaste och mest vakna bebis. Men jag tänkte om jag matar han så kanske han somnar om men inte då.
Så nu sitter jag här nere med en pigg unge och är hur trött som helst själv men jag lrä ju inte sova något mer idag så.
Jag vet att jag gnäller men 4,5 timmes sömn är lite för mig och huvudvärken gör inte saken bättre.

Hoppas ni andra sovit bättre