Nytt år och nya tag!

Så har första dagen på detta år snart passerat. En lugn dag.

Så hur är läget här då?
 
Första natten hemma (natten till i lördags) var inte så bra. Han vaknade vid 2-tiden tror jag och hade ont i huvudet som sedan gick över till migrän. Så alvedon och migränpuff och efter ett tag somnade han. Men vi var trötta båda två på lördagen så den blev rätt lugn. Jag och Tina åkte till Sala och köpte fler migränpuffar sen handlade vi inför nyåret. Jonas hade sagt att det var okej att dom kom till oss för då kunde han vila när han behövde och han ville verkligen fira med dom (det ville jag med såklart 😊). Så vi handlade lite sen testade Jonas förbereda lite smått i sin takt. jag städade lite men sen var jag så trött så jag orkade inte mer. Vi kollade på film istället sen var det god natt.
 
Natten till igår var lite bättre och vi fick båda sova lite mer. Jag passade på att städa lite mer och framåt lunch kom äntligen barnen hem igen efter nästan en vecka hos farmor och farfar. Så underbart att ha dom hemma igen. Dom var lite skeptiska till pappas blåtira men dom gick fram och kramade honom iaf ❤️
det blev lite lunch och sen plockade barnen upp sina julklappar på sina rum. Sen fick dom spela lite tv-spel som dom fick i julklapp som dom inte hunnit testa än. Jonas bakade bröd och förberedde lite mer mat. Som sagt han är envis. Vid kl 16 var han trött så han gick upp och vilade en timme. Kl 17 kom familjen Hedlund. Vi åt hummersoppa och ruccolaoch västerbottenstoast till förrätt. Efter den var jag mätt 😂 Vi tog en lite paus innan killarna grillade köttet och jag och Tina fixade med tillbehören inne. Efter maten hade Jonas skapligt ont i huvudet så han tog alvedon och migränpuff och la sig i soffan. Barnen höll sig rätt lugna och på övervåningen. Vid 23-tiden mådde jonas lite bättre iaf så då var det dags för creme bruleé. Så gott men alla var så mätta. Efter det spelade vi lite spel med barnen medan Jonas vilade lite till. Strax innan midnatt hällde vi upp det alkoholfria bubblet och tog våra tomtebloss och gick ut i snövädret. Där firade vi in det nya året med dom bästa ❤️
Strax efter midnatt åkte dom hem och Jonas stupade i säng. Men han var envis och ville vara med hela kvällen ❤️ Jag nattade barnen och plockade undan lite sen la jag mig med.
 
 
 
Jag förberedde förrätten
 
 
 
Stiliga barn som var svåra att fota 😍
 
 ❤️
 
Mums
 
Natten till idag har varit bra. Jonas sov ända till kl 7 innan han behövde ta alvedon och sen sov han några timmar till.
Idag har jag och barnen varit ute i snöblasket och regnet i tyå 1,5 timme. Kände att vi behövde röra på oss. Jonas har mått helt okej men haft någon dipp med rejäl huvudvärk. Jag och William var i Heby och handlade ikväll och så köpte vi med oss pizza hem.
Nu är det dock att säga god natt för att orka upp och jobba imorgon. Behöver jag säga att jag inte är uppvilad efter dessa dagar och inte helt taggad på att börja jobba imorgon?
Blir lite rädd för mig själv också. Den senaste tiden (ännu värre nu) så minns jag inte om jag har tänkt en sak eller om jag har sagt den högt så det händer ofta att jag säger samma sak flera ggr. Och ikväll när jag pratade med barnen så glömde jag bort vad dom sagt typ 2 sekunder tidigare så dom fick säga igen vad vi pratade om. Känns lite läskigt men det är väl för att det har varit så mycket en lång tid nu och så hände detta med Jonas och så.
 
 
❤️
 
❤️
 
Nej men god natt på er nu då.