Väldigt snart semester =)

Jaha då ska jag ge mig på ett nytt försök att skriva här då. Jag testade i torsdags men när jag hade skrivit allt försvann det och det gick inte att publicera heller.


Nu ska jag bara jobba imorrn och på fredag sen är det 5 veckors semester =) Fatta underbart =) Och den första veckan åker vi till Samos och ska bara njuta =) Vi va in på Ticket förra måndagen och beställde resan =) Fan så skönt det ska bli av koppla av bara jag och min älskling =) Längtar massa.

Förra lördagen var jag i Eskilstuna och sköt landslagsuttagning men det gick inte hela vägen tyvärr. Det tog hela dagen. Jag gick upp vid 5 och kom hem framåt 17.30 kanske. Sen kom Jonas hem och vi åkte och plockade upp Linda och Jens. Sen bar det av mot för oss okänd ort. Jonas hade planerat nåt hela veckan. Vi åkte till Gävle och åt på Church Street =) jag har ätit där förr med Ewa och snacka om god mat dom har där =) Och man får massor oxå så till och med min lilla älskling blev mätt, han som alltid är hungrig annars =P Det var iaf toppen, tack älskling =)
Förra söndagen var vi till Avesta och firade freddan och käkade mat och tårta så sen var man mätt igen, sen åkte jag direkt till Sabine medans Jonas var hos sina kompisar och planerade. Jag fikade igen då och sen mådde jag lite illa =P

I onsdags klippte oss så nu är jag inte s långhårig längre. Det är kortare i nacken och lite längre fram. Men jag vart nöjd med resultatet =)


Det har ju vart midsommar oxå. Vi va först till Sätrabrunn men vi åkte rätt snabbt därifrån. Va inte så spännande där. Senare på kvällen kom det folk hem til oss. Vi åt, drack och lekte lekar. Det var trevligt ett tag iaf, sen slutade kvällen tyvärr som den gjorde.

I lördags var vi till en jobbarkompis till mig. Vi grillade och och sen gick vi till parken men vi va bara dit och vände sen åkte vi hem.


Nu har det iaf äntligen blivit sommar på riktigt tror jag =) Nice med massa sol =)

Nu ska jag nog ut och njuta lite i värmen =)