Tråkigt väder!

Ja det kan man verkligen säga. Ska det bara regna i sommar eller? Jag vill ha lite sol nu så man kan vara lite ute och kanske till och med få lite färg så man slipper se ut som ett spöke =P

Jaha och midsommar är över för detta år då. Hoppas ni hade en trevlig helg.
Vi firade i Sätrabrunn. Vi åkte dit vid lunch och parkerade hemma hos Tina och Danne och så drog vi med oss dom till firandet också =) Vi hade picknickkorgen med oss så vi åt lite lunch i gräset och William och Melvin röjde runt och busade för fullt =)
Vi stannade kvar till typ 17-tiden kanske och sen åkte vi hem för att hämta lite att grilla och fixa lite och sen åkte vi tillbaka till Tina och Danne för att grilla. Vi spelade även kubb och hade det trevligt. Så dagen blev riktigt lyckad och vädret vart ju väldigt bra det med som tur var =)

I lördags hade vi en hemmadag. Vi handlade lite bara. Linda, Kicki, Susanna och Basse kom förbi och sa hej en sväng. Elle kom också förbi men hon stannade lite längre =) Vi åt lite och sen åkte chips, dipp, läsk och godis fram. En riktig svullarkväll blev det =) Vi kollade även på film, nya Robin Hood. Vet inte vad jag tyckte om den men den var okej.

I söndags kom pappa och Jenny och hälsade på. När dom åkte hem åkte Jonas till jobbet en sväng och när han kom hem åkte vi till Enköping till båten och sa hej.

Igår gjorde vi inte så mycket här hemma. William var på dagis och jag och Benja min slappade mest =)
Jonas ringde vid 13-tiden och sa att han hade fått åka ambulans på morgonen. Herregud tänkte jag då. Vi har ett getingbo under trappen precis utanför dörren och när Jonas sprang upp och ner för att lassa bilen igår morse så hade han blivit stucken två ggr på vaden och när han kom till jobbet var benet tjockt som en telestolpe och han hade fått nå utslag på hela ryggen som var som vätskefyllda blåsor. Dom på 1177 skickade en ambulans direkt så han fick åka in. Tror han fick svälja 12 tabletter av nå slag och sen vart det bättre så han kunde åka tillbaka till jobbet. Var tydligen bålgetingar vi har där och dom är aggresiva och anfaller om dom ser en. Jättetrevligt eller inte. Vi har använt grovingången på sidan av huset nu ist. Men idag var anticimex här så nu hoppas jg på att getinagrna är döda. Han sprejade på massa skum som skulle ta kål på dom.
Vore ju bra om man kunde gå in och ut som man vill och även våga ha dörren öppen i sommar och att William kan springa ut och in.

Idag ska vi till BVC igen så nu ska jag ta reda på vad han vägde exakt sist och det ska bli spännande att se vad han väger nu =)

Nu ska jag få i mig lunch och sen förbereda oss på att åka.

Ha en bra dag trots regnet.