Underbart väder!

Sitter just nu i soffan och slappar medans william sover lite middag. Skulle vara skönt tycker jag med men då kommer jag bara bli tröttare än vad jag redan är så jag låter bli.
William somnade så fort han la sig ner i soffan. Men det är kanske inte så konstigt eftersom han varit igång sen strax innan kl 7 och sen varit ute och busat hela dagen. Vi håller på att sätta upp lister i hallen så det blir klart någongång. Längtar tills allt småpill är klart så man kan få någon ordning här hemma =)
Igår var vi en sväng till erikslunds shoppingcenter för att hitta kläder till mig. Så nu har jag iaf en klänning till begravningen på torsdag. Känns skönt. Men jag ska ta en tur till Uppsala imorgon för att hitta skor och kläder till William.
Veckan som gått har väl inte varit så händelserik tror jag. Har fikat med Tina och Linda och barnen. Det var trevligt. Vi kikade även på stan en sväng.
Sen har jag även varit barnvakt till Elvira och vi var ner och kikade på tjejkvällen i gallerian. Var inte så mycket att se men men, köpte en badrock till William iaf =)
Annars knallar väl allt på. Bf närmar sig men kunde gå lite fortare =p Dock känner jag mig mer nervös denna gång men det kanske beror på att jag är rädd att det ska gå så fort att vi inte hinner in och att Jonas är på jobbet när det är dags. Men det lär ju visa sig, det kanske tar jättelång tid vem vet?
Hoppas ni haft en bra helg och njuter av solen lika mycket som jag gör =)