Snart dags

Jaha så är det fredag kväll vilket innebär att det är sista vardagskvällen innan jag ska jobba igen. Känner mig inte helt redo att gör det än men men. Hela helgen är ju kvar iaf =)

Igår var vi in till Sala en sväng för att shoppa lite. Jag hittade ett par skor på rea till bröllopet på lördag.
På kvällen hade vi lite folk över på grillat. Det var Lovisa, Tommy, Tina, Danne, Melvin, Basse och Lars-Erik. Det var en trevlig kväll med god mat. Vi avslutade kvällen med att kolla på Baksmällan.

Idag har vi bakat lite igen. Jag gjorde dumlekakor och Jonas gjorde chocolate chip cookies. Så nu är vi klara inför söndagen förutom tårtan då. Sen har vi varit in till Sala igen. Kollat lite på stan och festivalen men det var inte så mycket att se. Men det var trevligt att gå runt där iaf. Shoppade även lite idag. Var in på gamla IS och där hittade jag ett par byxor och en klänning.
Nu sitter vi i soffan och degar. William sover sött i sitt rum. Vi ska väl förbereda inför morgondagens bröllop. Iof har vi ganska gott om tid imorrn med för vi ska inte vara i Sala förrän kl 17. Men kl 9 imorrn ska jag vara hos frissan. Ska klippa mig lite och färga håret igen. Blir lika som sist, typ svart med röda slingor.


Dumlekakor =)


Cookies =)


Nya skorna =) (om jag kan gå i dom är en annan sak =P)


Nya klänningen =) (kanske inte riktigt jag men det var söt =))


Och byxorna =) (det är lila ränder i dom med men det syns inte på bilden)
Jag betalade 200 kr för både klänningen och byxorna vilket jag inte tyckte var så farligt =)

Nej men om man skulle ta och göra nå vettigt (eller inte =P)
Men ha en trevlig kväll på er.